Gyilkosság

Brutális titok derült ki: megölte, majd elégette exét a férfi

LA

Létrehozva: 2023.02.22.

Megdöbbentő részleteket közöltek a megrázó esettel kapcsolatban.

Egy testépítőt azzal vádolnak, hogy meggyilkolta volt feleségét, majd elégette és elrejtette testét a birtokán - írja a CrimeOnline. A 39 éves Katie Baunach beugrott volt férje, Ian Baunach lakására az ott maradt holmijaiért. A férfi vitatkozott a nővel, bántalmazta is és nem tudott leállni. Ütötte-verte Katie-t, majd lelőtte. A testépítő nem figyelt rá, hogy a ház előtt maradt volt felesége kocsija, így a rendőrök hamar rájöttek, hogy köze lehet az eltűnéséhez. A férfi azt állította, bár vitatkoztak, végül Katie távozott, így nem tudja, hol van. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, hogy az autója miért van még mindig a felhajtón.

Szíréna, rendőrség,
Fotó: Pixabay

 

A nyomozók gyilkosságra utaló jeleket és bizonyítékokra bukkantak a házban, többek között fegyvereket, hangtompítókat és vérfoltokat fedeztek fel. A további vizsgálatok során emberi csontokat és húsdarabokat is találtak. A nyomozók szerint nemcsak bántalmazta a nőt, de le is lőtte, végül pedig elégette a testét.

A floridai ügyészek a napokban halálbüntetés kiszabását indítványozták, ám a férfi ügyvédje ezt elfogadhatatlannak tartja. Most a jogerős ítéletre várnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek