Dráma

Az egész világom darabokra szakadt – hatodik születésnapján lett rákos a kisfiú

Bors

Létrehozva: 2022.10.26.

Egy négygyermekes édesanya egész élete darabokra tört, amikor szeretett fisfia halálos beteg lett. Ráadásul épp a gyerkőc születésnapján derült ki a halálos diagnózis.

Halálra rémült egy 29 éves édesanya, amikor kisfia fején két csomót talált. Azonnal kórházba vitte, de alaposabb kivizsgálás nélkül hazaküldték őket azzal, hogy nincs okuk az aggodalomra.

Amikor a kisfiú szeme furcsán elváltozott, az angliai Huytonban élő Alexandra Jones ismét kórházba vitte gyermekét. Ekkor az orvosok MRI vizsgálatot végeztek rajta. Leighton a hatodik születésnapján tudta meg a lesújtó hírt, hogy rákos lett.

– A vizsgálat után az orvos kijött és közölte velünk, hogy daganatról van szó. Mindenféle további vizsgálatot kellett elvégezni rajta, mert először nem tudták, hogy milyen rákról van szó. Minden elég gyorsan történt. Az egész világom darabokra szakadt. Nem tudtam, mit tegyek, nem tudtam mit mondjak. Az ember soha nem számíthat ilyesmire, soha – kezdte az összetört szívű édesanya.

– Csak arra tudtam gondolni, hogy miért az én kisfiam. Csecsemőkorától fogva boldog és egészséges volt. Ő volt az egyetlen gyermekem, aki soha nem volt beteg – zokogta a négygyermekes Alexandra.

Mint kiderült, Leighton lágyrész szarkómától szenved. Már kilenc kemoterápiás kezelésen van túl, de további nyolc hét sugárterápia vár rá. Azonban, ha a kezelése sikeres is lesz, akkor sem nyugodhatnak meg teljesen, mivel ennél a ráknál nagy a kockázat a visszaesésnek.

  Ne értsenek félre, a kimenetel jelenleg pozitívnak tűnik, de ott van az az aggodalom, hogy mi van, ha mégsem? Mivel a kezelése vége felé közeledünk, kezd rémálommá válni, hogy rendszeresen arra gondolok, mi van, ha mégis visszatér tette hozzá az édesanya.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek