Nyeremény

Elképesztő mihez kezdett a lottómilliomos házaspár

Létrehozva: 2022.05.18.

Több százmilliót nyert egy házaspár, még sem hagytak fel munkájukkal.

A Swansea-ben élő Steve Schiltz és felesége 2019-ben az Euromillions lottójátékon egymillió fontot -körülbelül 455 millió forint- nyert.

Nem sokkal később, a koronavírus-járvány idején az Egyesült Királyságban az 56 éves, hatgyerekes családapa sok más kamionoshoz hasonlóan levelet kapott a kormánytól, hogy menjen vissza dolgozni, ugyanis az ország ellátási lánca az összeomlás szélére került, és minden emberre szükség van, aki tud teherautót vezetni

Schiltz a levelet elolvasva nem hezitált, nagy örömmel ment vissza segíteni, kamionra szállt, és járta az országot, szállította az árukat a raktárak és az áruházak között.

Nemcsak Steve Schiltz folytatta a munkát a szerencsés napjuk után, hanem felesége, Lesley is, heti négy napot dolgozott az egészségügy és a szociális gondozás területén.

A pár egyébként sem váltott különösebben fényűző életre a nyeremény után, mindössze egy Maldív-szigeteki nyaralásra fizetett be és egy új családi autót vásárolt, és továbbra is ugyanabban a házban lakik a család, mint korábban. Nyereményükkel igyekeznek hat gyerekük és négy unokájuk pénzügyi jövőjét megalapozni.

A párnak volt még egy gyereke, Theresa, aki tragikusan fiatalon, 16 éves korában elhunyt szívroham következtében. A lottómilliomos szülök szerint lányuk azóta az őrangyaluk, és segítette őket a lottónyereményhez - írja a TheSun. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek