Fájdalom

"Mikor lesz a temetés?" - ebből az üzenetből tudta meg az édesanya, meghalt a fia

Címkék
frisskokain

Létrehozva: 2022.04.28.

Módosítva: 2022.04.28.

A rendőrök elmulasztották közölni az édesanyával, hogy a gyereke meghalt.

Felfoghatatlan: egy édesanya két nappal a tragédia után tudta meg, hogy fia meghalt. Ezt is úgy, hogy a fia barátja sms-t küldött neki, amelyben a temetésről érdeklődött. Kiderült, a rendőrök elfelejtették értesíteni a családot.

Tavaly november 1-jén reggel a lancashire-i West Cliffben lévő lakáshoz hívták a rendőrséget, miután Robert Lee Wareinget két barátja holtan találta. Előző este buliztak a fiúk, sokat ittak, és amikor reggel keltegetni kezdték Robertet, nem reagált. Éjjel álmában meghalt.

A halottkém jelentése most készült el, amelyben az áll, hogy Robert a halála előtt többfajta kábítószert is bevett, köztük kokaint és heroint is, valamint rettenetesen részeg volt. Az alkohol és a kábítószer kölcsönhatása miatt leállt a légzése.

Chris Wellard nyomozófelügyelő, a prestoni rendőrségtől megerősítette, hogy Robert holtan találása után nyomozás indult, de arra a következtetésre jutottak, hogy nem volt idegenkezűség. A nyomozó most elnézést kért Robert édesanyjától, amiért méltatlan körülmények között kellett megtudnia, hogy meghalt a fia. Mint mondta, megkérte a manchesteri kollégákat, hogy keressék fel az asszonyt, ám ez nem történt meg.

"Munkában voltam, amikor egy üzenetet kaptam, hogy »nagyon szomorú vagyok, most hallottam Robertről. Tudassa velem, mikor lesz a temetés«. Két napig dolgozni jártam, éltem az életem és nem tudtam róla, hogy a fiam meghalt" - mondta megtörten az édesanya.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek