Sokkoló

Attól rettegett, hogy az oroszok elrabolhatják a gyermekét, ezért inkább megfojtotta

Létrehozva: 2022.04.07.

A nő abban a téveszmében élt, hogy az orosz kormány elrabolhatja gyermekeit, így inkább végzett az egyikkel.

Az Egyesüokban élő, 41 éves Natalia Hitchcock, attól rettegett, hogy az orosz kormány elrabolja gyermekeit. A szörnyű félelem ami eluralkodott rajta, pedig kegyetlen cselekedetre kényszerítette. Az Oroszországból származó édesanya, egyre feszültebb volt az orosz-ukrán háború miatt, ugyanis szülei még szülőhazájában élnek. Féltette őket és napjait egyre inkább az értük való aggódás és a háborús helyzet okozta rögeszmék töltötte ki.

Natalia rögeszméi annyira eluralkodtak rajta, hogy bevallása szerint két kezével megfojtogatta kisebbik fiát, a 8 éves Olivert, mert ő volt a legjobban kitéve az orosz fenyegetésnek.

Ezt követően fogott egy konyhakést és megszúrta saját magát. A rendőrök a család lakásának hátsó hálószobájában találták meg az anyukát, míg kisfia mozdulatlanul feküdt a nappaliban. A kiérkező egyenruhások fulladás jeleit, valamint kék-fehér foltokat észleltek a gyermek arcán. A kisfiút kórházba szállították, két napig kritikus állapotban volt, azonban a harmadik nap belehalt sérüléseibe.

Amikor Natalia megtudta, hogy Oliver meghalt, a rezdüléstelen arccal így válaszolt: „Nos, azt hiszem, sikerült megvalósítanom, amit akkor elterveztem.”

Mint később kiderült a két gyermekes édesanya nem csak kisebbik fiával próbált meg végezni. Natalia 11 éves fia elmesélte a nyomozóknak, hogy a gyilkosság előtt anyja őt is megpróbálta megfojtani egy kádvízben. A gyerek elmondása szerint, édesanyja ráfeküdt, miközben a víz alatt tartotta a fürdőkádban. Mint kiderült a zavarodott nő arra volt kíváncsi a gyerekei megtudják-e védeni magukat támadás esetén. – írta meg a CrimeOnline.

 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek