Bizarr

Alig várom, hogy a férjem teherbe ejtse a barátnőnket

Létrehozva: 2022.03.30.

A legtöbb feleség kiakadna, ha a férje bejelentené: teherbe szeretne ejteni egy másik nőt.

Forrás: YouTube

Még véletlenül sem tekinthető hétköznapi házaspárnak a Floridában élő Jess és Stephen: évekkel azután ugyanis, hogy összejöttek, egy harmadik érkezett a kapcsolatba: Jessa. Ha a nőbe csak a férj szeretett volna bele, az ő történetük is olyan lenne, mint sok millió másik: Jessa iránt azonban mindketten heves érzelmeket kezdtek táplálni, azóta pedig édeshármasban élik az életüket.

A trió hamarosan úgy döntött, a közösségi médiában is megmutatja, milyen az élet egy poli kapcsolatban, és noha TikTok-csatornájuk sokak tetszését elnyerte, legalább ennyien kezdték el őket támadni bizarr életvitelük miatt.

 

Egy posztjukkal különösen kiakasztották a netezőket, amiben arról beszélnek, hogy noha Jessnek nem lehet gyereke, talált a férjének egy másik, termékeny feleséget Jessa személyében.

Nekem talán nem is lehet gyerekem. De nem számít, hogy az enyém, vagy Jessáé. Akárkié – magyarázta a feleség a Truly videójában, egyértelművé téve: szeretnének gyereket, és ha a férje nem őt ejti teherbe, hanem a barátnőt, abból nem lesz családi vita. Sőt!

Jess és Stephen egyébként 12 éve házasok, kapcsolatuk titka pedig szerintük az, hogy más nőkkel is randiznak, méghozzá együtt! 

– A kapcsolatunk második évében döntöttük el, hogy ezt szeretnénk csinálni. Randizhattunk volna külön-külön is másokkal, de emellett döntöttünk – részletezte Jess.

A triót nem különösebben zavarják a beszólások, pedig kapnak belőlük szép számmal  Fotó: YouTube

Jessa, az a bizonyos "harmadik" pedig négy éve érkezett meg az életükbe, méghozzá a Tindernek köszönhetően. A nő magyarázata szerint ez az egész, ami köztük van, nem elsősorban, vagy legalábbis nem csak a szexről szól, hanem a gondoskodásról, az egymásra odafigyelésről. 

Hogy az egész még bizarrabb legyen, a trió másokkal is randizik, egy szabályuk azonban van: Stephen egyedül nem találkozik más lányokkal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek