Tragédia

Tragédiába fulladt az esküvő, többen meghaltak a násznépből

Bors

Létrehozva: 2022.02.20.

Egy drámai pillanatban szörnyű baleset következett be az esküvőn. A mentősök már nem sok mindent tehettek.

Képünk illusztráció

Forrás: Pixabay

Minden tökéletesen indult szerda reggel, amikor összegyűlt két nagy család, hogy megünnepeljék egy szerelmes kapcsolat új szintre emelkedését. Az indiai esküvők nagyszabású események, hatalmas vendégsereggel és több napig tartó pazar szertartással.

A felhőtlen boldogság azonban egy pillanat alatt változott pánikká, miután a ceremónia közben véletlenül lezuhant egy kútba tizenöt nő, köztük kislányok is. Ugyanis egy öreg befedett kút vaslapján foglaltak helyet, ami nem bírta el a rajta ülők súlyát. A több mint 15 méter mély kútból mindössze két életét sikerült megmenteni, akiket súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak.

A kórházból készült képek azt mutatták, hogy a rokonok még mindig esküvői ruhában gyászolták szeretteiket. Narendra Modi miniszterelnök szívszorítónak nevezte a balesetet.

„Az áldozatok lezuhantak és a törmelék alá szorultak. A kút több mint 15 méter mély volt”  - árulta el elkeseredetten az egyik segélyhívásban részt vevő mentős, Muralidhar Singh.

Nem ez volt a legtöbb életét követelő frigy Indiában. A The Guardian információi szerint 2017-ben egy esküvőn 24-en vesztették életüket, miután egy vihar miatt rájuk omlott egy fal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek