Tragédia

Kiderült, angyalarcú 7 éves fiú halt meg a buszbalesetben

Létrehozva: 2022.01.15.

A 7 éves diákfiú leszállt a buszról, majd halálra gázolták.

Forrás: Twitter

Busszal ment haza iskolából az a kisfiú, akit leszállás után a jármű sofőrje halálra gázolt. A férfi most azt kívánja, bárcsak ő halt volna meg.

A kis Samuel Barker tragédiája még 2020 januárjában történt, a sofőr azonban most újra bíróság elé állt. John Jason Bevan a walesi Monmouth-ban egy iskolabusz vezetőjeként dolgozott. A baleset napján azonban a vártnál korábban érkezett abba a megállóba, ahol a baleset történt.

Ezért Samuel édesanyja – aki egyébként minden nap a buszmegállóban várta gyerekét – most nem volt ott.

A gyerekek leszállása után Bevan úr gázt adott, de  – ahogy most a bíróságon is elmondta – nem vette észre, hogy a fiút ütötte el. A bírósági tárgyaláson úgy emlékezett vissza, hogy mindkét tükörbe belenézett, de nem látott semmit. Érzett egy koppanást, de azt hitte, a padkára hajtott fel.

A nyomozás során kiderült, a busz hátsó kereke gyűrte maga alá a fiút.

Ez volt életem legszörnyűbb napja. Imádom a gyerekeket, az elsődleges szempont az ő biztonságuk. Ha megtehetném, azonnal elcserélném az életemet Samuelével – idézi a The Sun a sofőrt, aki A sofőr, egyébként jól ismerte a fiút és családját.

A vizsgálatok során kiderült, a férfinak látnia kellett volna a tükörben a gyermeket. A tárgyalások hamarosan folytatódnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek