Időjárás

Erre nem számítottunk: ez jön a brutális fagy után

Létrehozva: 2022.01.14.

Pénteken még viharos szél keseríti az életünket, ám szombaton változás jön.

Pénteken az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás, felhősebb keleten, északkeleten lehet az ég. Gyenge, vegyes halmazállapotú csapadék este fordulhat elő északkeleten. A Dunántúl északi, keleti felén és a középső országrészben ismét feltámad az északnyugati szél, helyenként erős, viharos lökések kísérik. Hajnalban foltokban pára, köd, zúzmarás köd képződik. A legalacsonyabb hőmérséklet -10, +2, a maximumok pedig -1 és +12 fok között alakulnak.

Szombat hajnalban keleten, északkeleten képződhet pára, köd, ami néhol napközben is beragadhat. Máshol azonban sok napsütésre lehet készülni, csapadék nem várható. Az északnyugati szél a keleti tájak kivételével többfelé élénk, erős lesz. Hajnalban -11, +5, kora délután 0, +7 fokot mérhetünk.

Vasárnap éjjel már nagy területen képződhet pára, köd, zúzmarás köd, ami keleten délután is megmaradhat. A napsütést főként a nap második felében zavarhatják meg a felhők, de számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalban -12, -1, napközben -2 és +7 fokra van kilátás.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek