Aktuális

Egy 23 hónapos kisfiú vesztette életét az autópályán, nem autóbaleset történt

Bors

Létrehozva: 2021.11.08.

Eltévedt golyó csapódott a kisfiú testébe.

Édesanyjával, valamint egy másik felnőttel és további két gyermekkel együtt utazott egy 23 hónapos kisfiú egy autópályán Oaklandben. 

A család nem érhette el úticélját, ugyanis pillanatok alatt egy lövöldözés kellős közepén találták magukat. Az anyuka próbált villámgyorsan kikeveredni az összetűzésből, ám sajnálatos módon egy kóbor lövedék az autójukba csapódót, ami eltalálta a biztonsági ülésében békésen ücsörgő kisfiút. 

Jaspert a Kaliforniai Egyetem San Francisco-i Gyermekkórházába szállították, azonban az életét nem sikerült megmenteni.

A rendőrség az összegyűjtött bizonyítékok alapján, teljes meggyőződéssel kijelentette: nem a család volt a támadás célpontja. A rokonok összetörtek a váratlan tragédia súlya alatt. Ilyen fájdalmat egy szülőnek sem lenne szabad átélnie, de egy ehhez hasonló szerencsétlenséget lehetetlen megelőzni. 

– A családjuk most örökre megváltozott. Az életük romokban hever, mert nem tudtuk megvédni az embereket a városban, az államunkban – nyilatkozta a tragikus eset kapcsán az egyik rendőrtiszt. 

A hatóságok most a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb megtalálják a tettest vagy tetteseket – írja a CrimeOnline.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek