Aktuális

Édesanyja szeme láttára halt meg az utcán a 6 hónapos tündéri kislány

Bors

Létrehozva: 2021.10.12.

Egy kereszteződésben akartak átkelni, amikor egy részeg sofőr elgázolta őket. A csecsemő nem élte túl az autóbalesetet.

Egy fiatal édesanya éppen hat hónapos kislányával sétált, amikor bekövetkezett a szerencsétlenség. A Carmarthenshire állambeli Llanelliben, egy kereszteződésben akartak átkelni, amikor egy száguldó autós elgázolta őket. 

A péntek esti balesetben a kis Eva Maria olyan súlyosan megsérült, hogy azonnal a helyszínen életét vesztette. Az édesanya, Carman Elena teljesen összetört a gyásztól. 

– Összetört a szívünk. Elvette minden boldogságom. Tönkretette a családomat – zokogta a gyászoló édesanya. A Romániából származó, összetört szülő hozzátette: a házuk üres lett a kislánya nélkül.

A rendőrség kiderítette, hogy az autót a 23 éves Lucy Dyer vezette, aki ellen hétfőn vádat is emeltek ittas vezetés és halálos baleset okozása miatt. A fiatal nő jelenleg előzetes letartóztatásban várja, hogy ítéletet mondjanak fölötte.

A hétvégén a baleset helyszínén virágokat és plüssmacikat helyeztek el az út szélén, az elhunyt Eva Maria emlékére – írja a Mirror.

A család barátai pedig egy adománygyűjtést szerveztek, hogy segítsenek a gyászoló szülők számára a temetési költségek kifizetésében. Az adományok már elérték a 9000 fontos (3,8 millió font) értéket. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek