Aktuális

Kiderült, kinek van több türelemre szüksége Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatában

Bors

Létrehozva: 2021.09.02.

A Totem versenyzője nemcsak a konyhában áll helyt, hanem férjként és édesapaként is. Bár kislánya egyelőre inkább anyás, ez őt a legkevésbé sem zavarja.

Tóth Gabi és Krausz Gábor hihetetlenül jól kiegészítik egymást, annak ellenére, hogy komoly különbségek vannak köztük. A férjet mélyen ismeri neje, aki mérhetetlen türelemmel fordul a szerelme felé.

Nyilván ez mindkettőnkre igaz, de neki sokkal több türelemre van szüksége. Három év alatt olyan mélységeket és magasságokat éltünk át, mintha húsz éve házasok lennénk… Gabival lakva ismertük meg egymást, hiszen az első perctől fogva együtt élünk. Ő biztatott, hogy keressek fel egy pszichológust, amit mindenkinek csak ajánlani tudok! Folyamatosan dolgozom magamon, egyre többet beszélgetünk – magyarázza a ma megjelent hot! magazinban Gábor.

Ma már a sztárszakács és az énekesnő szülőként is helytállnak, a séfnek is beindultak az apai ösztönei, ám nem titok, hogy Hannaróza anyás. 

– Elfogadtam, hogy Hannarózának egyelőre főleg az anyai energiákra van szüksége. Persze nem könnyíti meg a helyzetet az, hogy amikor Gabinak dolgoznia kell, és én maradok vele otthon, akkor hosszú idő alatt nyugszik meg. De altatni például imádom – ecsetelte a hot!-nak Gábor, akinek kislánya tiszta anyja, határozott gyermek. 

Ha nem kap meg valamit, addig harcol, míg úgy nincs minden, ahogy ő szerette volna – tette hozzá a sztárszakács, aki egyelőre még nem készül az udvarlókra. – Inkább a világ veszélyeitől féltem a lányomat. Úgy vagyok vele, hogy még van tizenvalahány évem ezzel a kérdéssel foglalkozni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek