Aktuális

„Nem szolgáltattak igazságot” - megölte 8 hetes ikerlányait a szörnyeteg nő, elképesztő, mi történt

Bors

Létrehozva: 2021.07.12.

Még csak nem is titkolta a kegyetlen nő, hogy halálra verte ikerlányait. Ráadásul börtönbüntetés nélkül megúszta a lányok bántalmazását.

Egy fárasztó munkanap után Paul Terlato első útja nyolc hetes ikerlányaihoz vezetett, Amandához és Aliciához. Ám elszörnyedt, amikor meglátta őket borzalmas állapotban a kiságyukban fekve. 

Az ikrek rosszul voltak, és látszott, hogy rájuk támadtak. Azonnal mentőt hívott gyermekeihez, de Amanda akkor már nem lélegzett. A lányokkal tartott, amikor kórházba vitték őket, és útközben kétségbeesetten hívta fel a családját, hogy elmesélje a történteket.

„A babák még csak nyolc hetesek voltak, amikor felhívott minket az anyósom, és azt mondta, hogy Paul telefonált a kórházból, hogy Amanda a műtőben van. Nem lélegzik és próbálják megmenteni az életét. Mindannyian eléggé sokkos állapotban voltunk. Teljesen váratlanul ért minket”- árulta el a Mirror oldalán a Paul nővére. 

Akkor a rendőrség az ikerlányok állapota miatt kihallgatta Pault és akkori feleségét, Tinát. Hamarosan kiderült a szörnyű igazság: Tina Terlato brutálisan megtámadta nyolchetes lányait.

Ezután jött az újabb szörnyű csapás a család számára. Alicia agykárosodott, Amanda pedig belehalt az agyvérzésbe. Tinát gyilkosság gyanújával letartóztatták. A nő bűnösnek vallotta magát a lányok megtámadása miatt, de magyarázatot nem adott kegyetlen tettére. Ám egy napot sem töltött börtönben, ehelyett 12 hónapos felfüggesztetett kapott.

„Egyáltalán nem volt igazságszolgáltatás Alicia számára, akit annyira súlyosan bántalmaztak, amivel egész életében együtt kell élnie. Másodsorban pedig ott van Amanda, aki meghalt” - nyilatkozta Michelle Terlato. 

Tina ráadásul évekkel a támadás után engedélyt kapott arra, hogy gyerekekkel foglalkozzon. A gyászoló édesapa ezt felháborítónak tartja, és mindig rossz érzés tölti el, ha fiatalok között látja egykori feleségét. 

Napjainkban a már kilenc éves Alicia végre jól érzi magát. Csak akkor használja a járókeretét, ha fáradt. Nagyon sokat fejlődött az eltelt évek során, lassan már futni is megtanul. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek