Aktuális

„Fél óra alatt háromszor élesztették újra” - hiába küzdöttek a 24 éves lány életéért

Bors

Létrehozva: 2021.06.30.

Többször is szívrohamot kapott, később agykárosodást is szenvedett a fiatal nő. Családja és barátai gyászolják, miután egy műtét során életét vesztette.

Sorra következtek be a tragédiák a 24 éves Keely Taylor életében. A gondok három évvel ezelőtt kezdődtek, amikor vezetés közben szívinfarktust kapott. 

Az utolsó pillanatban hajtott be egy garázsba, ahol többször is megállt a szíve. Kórházba szállították, a vizsgálatok során az orvosok felismerték, hogy a Wolff-Parkinson-White (rövidítve: WPWS) nevű szindrómában szenved. A bátor Keely ezután három éven keresztül küzdött betegséggel. 

A szívrohamok következtében az agya oxigénhiányos lett, ami miatt rehabilitációra szorult. Sokáig kórházba is volt, aztán kiengedték. Több műtéten és terápián is részt vett, hogy élhessen. Végül azonban a hónap elején tragikus módon egy műtét közben elhunyt. 

Egykori munkahelyi barátja, Ashley Hindley most létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen pénzt gyűjteni a temetésére.

„Éppen vezetett és érezte a tüneteket, ezért megállt egy garázsnál. Szívrohamot kapott, de akkor még nem tudta. A barátjával volt, próbáltak segítséget kérni. A járókelők végül újraélesztették, fél óra alatt háromszor újraélesztették, majd jött a mentő, és kórházba vitték” - emlékezett vissza Ashley Hindley barátnője első rosszullétére. 

 Az orvosok szerint már a születésekor vele volt a betegség, de a tünetek csak később jelentkeztek. Sokáig küzdött az életben maradásért, de végül feladta a szíve. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek