Aktuális

Alkohol és hajfesték miatt rabolt ki egy boltot egy fiatal gönci nő

Bors

Létrehozva: 2021.05.20.

Gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a rendőrök azt a gönci nőt, aki egy helyi üzletből egy üveg likőrt és hajfestéket akart ellopni, de tettenérését követően erőszakkal akarta megtartani lopott termékeit.

Göncön, 2021. május 19-én a déli órákban a helyi üzletbe ment be egy 20 éves nő.

A fiatalasszony egy likőrt és egy hajfestéket akart az üzletből ellopni.

Az alkoholról el is távolította az áruvédelmi eszközt, mielőtt a ruházatába rejtette, azonban a hajfesték dobozában benne maradt. Az asszony távozásakor az „ott felejtett” áruvédelmi eszköz jelzett, így a bolt munkatársai felszólították a tolvajt a nála lévő dolgok visszaszolgáltatására. A nő azonban ennek nem tett eleget, hanem erőszakkal meg akarta tartani lopott dolgait, ez azonban nem sikerült így elmenekült az üzletből.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül elfogták és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalasszonyt – írja a police.hu.

Az Encsi Rendőrkapitányság a rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban őrizetbe vette a 20 éves terheltet és kezdeményezi letartóztatását.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek