Aktuális

Halálra rémült a fiatal lány, amikor meglátta a tükörben, hogy mit művel a perverz férfi mögötte a konditeremben – videó

Bors

Létrehozva: 2021.04.07.

Még a perverz férfinak állt feljebb, amikor számon kérték. Bicskanyitogató, mit vágott a lány fejéhez.

A személyi edzőként dolgozó Julia éppen legújabb videóját vette fel a konditeremben sikeres YouTube csatornájához, amikor valami olyan történt vele, amire még ő sem számított.

A tükörbül látta az egészet 

A lány a tükörben figyelte, hogy helyesen mozgatja-e lábait, amikor észrevette, hogy egy férfi mögé lép, majd leguggol és mobiljával lefotózza hátulról a lány fenekét, amint épp széttárja combjait súlyzózás közben. 

@juliaapic

was honestly gonna post this on here when it happened but it was a bit too sensitive at the time lol. genuinely curious what you guys think

♬ original sound - julia

még neki állt feljebb

A fiatal amerikai lány annyira felháborodott a látottakon, hogy azonnal odament a fiúhoz számon kérni, ám a perverz fotózó mindent tagadott. 

Úgy tett mintha ő lenne az áldozat, én pedig egy idióta aki ilyesmit mert feltételezni róla – magyarázta a csinos lány, aki azért is osztotta meg a videót a TikTokon, hogy kikérje követői véleményét, ők mit gondolnak, mi történhetett valójában. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek