Aktuális

Egy édesanya megrázó története: egy héten belül halt meg egyéves kisfia és férje

Bors

Létrehozva: 2021.03.26.

Napok alatt vesztette el kisfiát és férjét a fiatal édesanya, aki egyedül maradt két másik gyermekével.

Öt nap különbséggel halt meg egyéves kisfia és férje annak a nőnek, aki olyan sokkos állapotba került, hogy sírni sem tudott. Ma már hasonló sorsú családokon segít.

A walesi Rhian Mannings drámája kilenc évvel ezelőtt történt, február 22-én kezdődött, amikor egyéves fia, George rohamot kapott. Azonnal kórházba vitték, ahol férjével, Paullal végignézték, az orvosok hogyan küzdenek a gyermekükért. Ám hiába, a kisfiú két órával később meghalt.

Elképesztő fiú volt. Boldog gyermek volt, mindig mosolygott

- mesélte fiáról a 43 éves Rhian, aki a tragédia után hazament férjével, és együtt mondták el másik két gyermeküknek, Hollynak és Isaacnek, hogy testvérük nincs többé.

A pár 13 éve élt együtt, próbálták tartani egymásban a lelket, majd öt nappal a kisfiú halála utána Paul beült az autóba, elhajtott és már soha nem tért haza. Bár Rhian semmi rosszra nem gondolt, még aznap két rendőr jelent a házuk előtt, és közölte az újabb lesújtó hírt: a férfi öngyilkos lett.

Hónapokig nem tudtam sírni sem, sokkos állapotban voltam - idézi a nőt a DailyStar.

A tragédia után négy hónappal derült ki, hogy a kisfiú halálát tüdőgyulladás és influenza okozta.

A nő azóta egy jótékonysági szervezetet hozott létre, tanácsadást és terápiát nyújtanak a hasonló helyzetbe került gyászoló szülőknek és gyermekeknek.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek