Aktuális

Édesanyjával együtt kellett, hogy megássa a saját sírjukat a kilencéves kislány

Bors

Létrehozva: 2021.02.10.

Párjával és annak kislányával is végezhetett egy férfi, akit hajtóvadászat után most fogtak el a hatóságok. A gyilkos ráadásul – úgy sejtik – az anyával és lányával ásatta ki a saját sírgödrüket.

Rendkívül megrázó gyilkossági ügy bontakozik ki ezekben a pillanatokban is Brazíliában, közelebbről a 22 ezer főt számláló Pompeia városában. A hatóságok úgy vélik, Fabricio Buim Arena Belinato kivégezte, majd pedig otthona újonnan felújított terasza alá temette párját, a 34 éves Cristiane Arenát, valamint kilencéves kislányát, Karoline Vitoriát.

Az anya és lánya eltűnését még novemberben jelentették, holttestük azonban csak február elején került elő, miután a rendőrök markolóval estek neki az újonnan felhúzott terasz betonalapjának. Az áldozatoknak – írja a Mirror – ráadásul saját maguknak kellett kiásniuk sírgödrüket, ami csak még kegyetlenebbé teszi az egyébként is horrorfilmbe illő bűntényt.

A rendőrök kihallgatták a kivégzett nő idősebb, 16 éves lányát is. Elképzelhető ugyanis, hogy a tini maga is segédkezett édesanyja és kishúga kivégzésében illetve testük eltüntetésében. Annyi bizonyos: a halottkém szerint Cristiane-t halálra késelték, kilencéves lányával pedig egy fejre mért csapás végzett.

A rendőrség körözést adott ki Fabricio Buim Arena Belinato ellen, akit végül a Campo Grande News jelentése szerint egy fülesnek köszönhetően el is fogtak.

A nyomozás jelenleg is tart.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek