Aktuális

Koronavírus: Angliában ragadt az első téli Balaton-átúszó, egy kamionban töltötte a szentestét András

Bors

Létrehozva: 2020.12.27.

A koronavírus alaposan keresztülhúzta a kamionos ünnepi terveit.

Egy kamion fülkéjében töltötte a szentestét az angliai Manston repterének kifutóján Zimányi András. Ő az a férfi, aki tavaly márciusban elsőként úszta át a téli, hat fokos Balatont Szántód és Tihany között. A kontinensre a koronavírus új, gyorsan terjedő mutációja miatt nem engedték be a teherforgalmat sem.

– Az autóban töltöttem a szentestét, ami nagyon szomorú volt, de rengeteg segítő, támogató üzenetet kaptam, ami erőt adott, lenyűgözött az emberek szeretetefogalmazott a Veszprém megyei hírportálnak a férfi.

András a múlt hét szombaton érkezett fuvarral Franciaországból Angliába, amit hétfőn lerakott. Aztán az üres kamionnal vissza akart menni az angliai Doverbe, hogy onnan komppal eljusson a Franciaországba, ahonnan busszal jött volna haza karácsonyra. Mindez meghiúsult. Tesztet végül 25-én reggel végeztek el rajta, ami negatív lett.

A Bors vasárnap délelőtt telefonon érte utol a férfit, aki elmondta, csaknem öt nap veszteglés után végre buszon van, és éppen Magyarország felé tart, így a szilvesztert már biztosan idehaza tölti.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek