Aktuális

Kivégezte a feleségét, majd pedig a koronavírusra fogta

Bors

Létrehozva: 2020.04.14.

Az asszony holtteste máig nem került elő.

A koronavírus-világjárványt akarta álcának használni egy floridai férfi, hogy eltegye láb alól a feleségét. David E. Anthony március második harmadában több üzenetet is kiküldött felesége telefonjáról (az asszonynak tettetve magát), miszerint a vírus okozta Covid-19 betegség miatt kezelik egy kórházban, és rendkívül súlyos a helyzete. A rokonoknak és a barátoknak azonban gyanús lett az üzenetek nyelvezete, később pedig a hatóságok is megerősítették: valójában egy egészségügyi intézményben sem kezelik az 51 éves Gretchen Anthonyt - sem Covid-19, sem más betegséggel. 

A rendőrök ekkor kezdtek el a 48 éves férjre fókuszálni, aki még februárban költözött külön az asszonytól. A férfira végül az új-mexikói Las Cruces városában bukkantak rá március 31-én. A hatóságok szerint a férfi 10 nappal korábban rabolta el és ölte meg a feleségét - az asszony holtteste azonban a mai napig nem került elő.

Gretchen szomszédja aggasztó esetről számolt be: nagyjából a feltételezett támadás időpontjában vérfagyasztó sikolyt hallott a szomszédból, valamint egy nő azt kiabálta: "Ne, ne, ez fáj!" - írja a New York Post.

A nyomozás jelenleg is tart. David E. Anthony ellen emberrablás és gyilkosság a vád.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek