Aktuális

Horrorisztikus képpel sokkolta az internetet a gazdája, azután kiderült az igazság a vérben fekvő kutyusról

Bors

Létrehozva: 2020.03.23.

Az egész internet felháborodott a képen. Mindenki a legrosszabbra gondolt, de most itt a magyarázat.

Első pillantásra mi magunk is elborzadtunk azon a képen, amin egy corgi kutyus éppen a hátán fekszik, és ahol egyértelműen nagy bajban lehet. Az internet népe is erre következtetett, de ne ítéljünk elsőre. Vizsgáljuk meg jobban az ominózus esetet.

Közzétette: The Dog Channel – 2020. március 20., péntek

Ha tovább kutakodunk, akkor kiderülhet számunkra, hogy a kutyus és gazdája is mindenkit alaposan átvert, hiszen nem egy szívrohamról vagy bántalmazásról van itt szó.

Egy alaposabb vizsgálat után és egy kis ázsiai nyelvismerettel kiderült: a Vietnámban élő állat, akit Candy-nek hívnak,  és olyan vicces helyzetben aludt el az egyik alkalommal, hogy még a gazdája is az hitte, az állattal valamilyen tragikus baleset történt.

Plusz azelőtt, hogy a kutyus elaludt volna, egy üveg lekvárral játszott, amivel sikeresen összekente magát, így sikerült tökéletesére az átverés. Ezt lefotózva tette fel a Facebookra a képet az állat gazdája.

Közzétette: The Corgi – 2020. március 20., péntek

Közel 6000 ember kommentálta már a képet, hiszen mindenki elhitte azt, amit elsőnek látott, vagy látni vélt. Aztán, mikor kiderült a turpisság, máris a kutyát vették elő. Mégpedig azért, hogy így átvert mindenkit Candy, a nagy színész.

via

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek