Aktuális

„Inkább otthon olvassa el...” – Szívbemarkoló üzenet lapult egy nyolcéves kislány szülinapi tortája mellett

Bors

Létrehozva: 2020.02.26.

Zokogva olvasta végig a sorokat az édesanya.

A kétgyermekes Holly Grimet kislánya születésnapi tortáiért szaladt el a közeli szupermarketbe, és valósággal megrendítette, ami ott fogadta. A boltban dolgozók elmondták, hogy egy ismeretlen nő korábban már kifizette a tortákat. Grimet ekkor meglepetten érdeklődött, hogy egy ismerőse volt-e a titkos jótevő, mire az egyik dolgozó csak ennyit válaszolt:

– Nem, de hagyott egy üzenetet… Inkább otthon olvassa el, mert sírni fog.

Posted by Hope Rises on Tuesday, February 25, 2020

„A fiam, Nehemiah ma lenne 8 éves. Úgy szeretném fenntartani emlékét, hogy jót cselekszem másokkal. Remélem, ízleni fog a torta, és azt is remélem, különleges napotok lesz. Ma szorítsd magadhoz egy kicsit erősebben a gyermeked, figyeld, ahogy játszik, légy vele nagyon türelmes, puszilgasd meg az édes kis kezeit, és mondd el neki, mennyire szereted. A gyermekeink az élet ajándékai! Remélem, gyönyörű napod lesz. Sok szeretetet küldünk a családodnak az én kis angyalommal a mennyből.”

A sorokat olvasva a nő keserves sírásban tört ki, és onnantól teljesen másképp tekintett lánya nyolcadik születésnapjára.

Posted by Hope Rises on Tuesday, February 25, 2020

– Nem akartam szülinapi bulit, mivel az ilyen összejöveteleknél mindig hatalmas az elvárás egy anyával szemben: mindennek tökéletesnek kell lennie, egy csomó pénzt el kell költeni. Végül az utolsó pillanatban úgy döntöttem, rendezek egy kisebb bulit a lányomnak – árulta el Grimet.

A nő mindenképpen szeretné felvenni a kapcsolatot a rejtélyes anyukával, hogy megköszönje neki az életre szóló sorokat.

– Csak meg szeretném ölelni Nehemiah anyukáját, de kiléte továbbra is rejtély számomra. Hálás vagyok, hogy itt van velem a kislányom: ma egy kicsit tovább ölelem magamhoz, ezzel is tisztelegve Nehemiah és anyukája előtt – zárta szavait a szülinapos édesanyja.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek