Aktuális

Végzetes beavatkozásból nem volt hiány 2019-ben: szájfeltöltések, vagina- és péniszműtétek

Bors

Létrehozva: 2020.01.01.

Az alcímekre kattintva elolvashatja a teljes sztorikat.

Kishíján megölték műmellei

Kis híjján belehalt a szilikonmelleibe Malene El Rafaey. A volt modell 32-es melleket csináltatott magának egy elismert plasztikai sebésznél, hátha még jobb munkákhoz jut dúsabb kebleivel. Az első hat évben tökéletesen elégedett volt az új cicikkel, ám egyszer csak komoly egészségügyi problémákat vélt felfedezni magán. Kiderült, hogy úgynevezett mellimplanáttum betegségben szenved, ami fáradtsággal, kiütésekkel, hízással és depresszióval járt.

Több kemoterápiás kezelés után közölték: mégsem rákos

A most 28 éves Sarah Boyle-t három évvel ezelőtt, 2016. végén diagnosztizálták mellrákkal, 2017. júliusában pedig kiderült, hogy valójában téves volt a diagnózis. Boyle addigra megkapott minden ilyenkor esedékes kezelést, és túlesett a dupla masztektómián is. Ha mindez még nem lenne elég, kiderült, hogy amin Boyle keresztül ment, mostanra megnövelte a rákos megbetegedés kockázatát. Miután Boyle ennyi szörnyűséget élt meg, veszélybe került a fogamzóképessége is.

Hat évig másnapos volt a mellimplantátuma miatt

A 26 éves, pincérnőként dolgozó ausztrál lány bal oldala állandóan zsibbadt, és feje is elviselhetetlenül fájt. Tünetei egy idő után elviselhetetlenné váltak. Mire erre fény derült a gyengeségének az okára, Nat Alexander már nem tudta mozgatni a bal arcának izmait, a karját, feje pedig annyira fájt, hogy felülni sem tudott az ágyból. Sokszor azzal gyanúsították, hogy biztosan túl sok alkoholt fogyaszt, és a másnaposság miatt ennyire nyúzott. Hat évbe telt, mire Alexander orvosai végre rájöttek, hogy korábban beültetett mellimplantátuma mérgezi a szervezetét.

Majdnem belehalt egy pornós az szájfeltöltésbe

A felnőttfilmekben Bambi Blackként ismert 33 éves Kirsty Collins az ajkait szerette volna feltöltetni, ám a botox tartalmú injekció beadása után néhány perccel már érezte, hogy valami nincs rendben. Collins szája feldagadt, a szíve pedig egyre szabálytalanabbul vert. Szerencsére a menedzsere is vele volt a beavatkozáskor, aki azonnal felismerte a helyzet súlyosságát, és a doncasteri kórházba vitte a színésznőt. Az orvosok különböző szteroidos gyógyszerekkel csillapították a fiatal nő allergiás tüneteit.

Két hónapig leülni se volt képes a vaginaműtétje miatt

Ceri Baker harmadik gyermeke születése után, 2017-ben határozta el, hogy kés alá fekszik, és megcsináltatja vagináját. 43 éves devoni tanárnő azonban élete végéig bánni fogja döntését, annyira elrontották plasztikai műtétjét. A negyvenötperces államilag támogatott beavatkozás után, – mely során egy hálót helyzetek fel hüvelyébe – állítása szerint két hónapig nem volt képes leülni. Olyan szörnyű fájdalmai voltak, melyeket képtelen volt erős gyógyszerek nélkül elviselni.

Egy hónapig merevedése volt, erre felvágták a péniszét

A brit férfinek egy hónapon át erekciója volt, amit orvosai képtelenek voltak kezelni. Thind bevallotta, hogy potencianövelő gyógyszert vett be, de bármit csinált, semmi sem szüntette meg az állapotát.  A kórházban azonban nem tudtak mit kezdeni a szerencsétlenül járt férfivel, ezért felvágták a péniszét, bízva abban, hogy ha elegendő vér kifolyik ki belőle, akkor lelankad. A szakszerűtlen beavatkozás valóban nem hozott eredményt, de végül Thind egy hónapnyi szenvedés után magától rendbe jött. Azóta azonban egyszer sem volt erekciója.

Elhányták magukat barátnői, amikor meglátták a nő elrontott ajkait

A 29 éves Christina Burton azt állítja, hogy ismerősei rosszul lettek a látványtól, amikor meglátták az elrontott plasztikai műtétje eredményét. A kétgyermekes családanya az ajkait szerette volna feltöltetni, ám a beavatkozás nagyon rosszul sikerült. Néhány óra után a szájába fecskendezett botox allergiás reakciót váltott ki, és a normális méret sokszorosára dagadtak az ajkai. Burton egyre nehezebben lélegzett és szédült is, ezért kórházba kellett szállítani.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek