Aktuális

Börtön vár a szerelmes házaspárra, csak mert gyermekük születik

Bors

Létrehozva: 2020.01.09.

Persze van némi szépséghiba: a szüleik édestestvérek!

Könnyen lehet, hogy börtönben köt ki az a 38 éves férj és feleség, akik első közös gyermeküket várják - pedig már kamaszkoruk előtt is úgy érezték: egymásnak teremtette őket a sors. Egyetlen - ám csöppet sem aprócska - probléma van csak: unokatestvérek.

Az Egyesült Államokban, azon belül is Utah-ban élő Michael Lee és Angela Peang tavaly márciusban házasodtak össze, Angela pedig öt hónapos terhes. Mindezzel egyetlen probléma van csak: Angela apja nem más, mint Michael édesanyjának a bátyja, az első unokatestvérek közötti testi viszonyt (amit ugye a születendő gyermek bizonyít majd) pedig súlyosan büntetik az állam törvényei. Amellett, hogy 10 ezer dolláros (majdnem 3 millió forintos) bírságra számíthatnak, akár - fejenként - öt évre is börtönbe kerülhetnek. Ők ennek ellenére kitartanak a kapcsolatuk - és persze szerelmük gyümölcse - mellett.

Angela és Michael hétévesen találkozott először - és egyből megérezték, milyen közel is állnak a másikhoz. Hamarosan el is csattant köztük az első csók - amivel persze le is buktak. “Úgy éreztük magunkat, mint Rómeó és Júlia. Csak ahelyett, hogy két, egymással harcoló család lett volna, nálunk egyazon család volt” - magyarázta Angela az Extreme Love című műsorban.

Felnőttként találtak egymásra újból

Noha gyerekként elválaszthatatlanok voltak - Michael egyszer állítólag ki is jelentette az anyjának, hogy az unokatestvérét fogja feleségül venni - fiatal felnőttként elsodródtak egymás mellől. Mindketten megházasodtak - a nőnek három gyermeke is született -, majd mindketten elváltak. Végül 2018-ban találtak egymásra újra közös nagymamájuk karácsonyi buliján. “Azért mentem oda, hogy Michaellel találkozzak. Amikor átkaroltam, egy picit tovább tartottam a kezem a derekán, mint azt bármelyik másik rokon tenné” - idézte fel az újratalálkozást a New York Postnak Angela. 

Az unokatestvérek Utah-ban összeköltöztek, ám a házasságot egy másik államban, Coloradóban tartották - ahol erre esélyt adott számukra a törvény. És noha az első unokatestvérek gyermekei hajlamosabbak a genetikai problémákra, mindketten a fellegekben jártak, amikor egy teszt kimutatta, hogy mégis vállalhatnak együtt gyereket különösebb orvosi kockázat nélkül. 

És hogy mit szól mindehhez a család? A legtöbben elfogadták az unokatestvérek kapcsolatát. Saját bevallásuk szerint ezért is kötöttek házasságot: hogy megmutassák a családjuknak, tényleg komolyan gondolják. Azt azért elárulták: amikor kiraktak az Insta-oldalukra egy csókolózós fotót, volt olyan rokon, aki nagyon kiakadt, és gusztustalannak bélyegezte őket.

Küzdenek az igazukért

A terhes Angela, és unokatestvére-férje, Michael egyébként jelenleg is aláírásokat gyűjt petíciójukhoz. Szeretnék ugyanis legalizálni az unokatestvérek házasságkötését (és szexuális életét) Utah-ban. A legfőbb érvük egyébként az: az USA államainak több mint felében - többek közt New Yorkban, New Jersey-ben vagy épp Kaliforniában - eleve nem sértene semmilyen törvényt a kapcsolatuk. Eddig 1500 támogató állt melléjük, ami még azért elég kevés ahhoz, hogy komolyan vegyék őket.

És hogy milyen a szexuális életük? A saját bevallásuk szerint az is - mint a kapcsolatuk minden része - egyszerűen szuper. Az persze más kérdés, hogy változik mindez, ha majd bíróság elé kell állniuk...

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178179_auto_resized.jpg
origo.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van most a közönségkedvenc házaspárral

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178157_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: váratlanul elhunyt a legendás énekes

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178140_auto_resized.jpg
vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176529_auto_resized.jpg
ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175015_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ezek az aranyos bevándorlók németül is leírták mit szeretnének: a kalifátus a megoldás!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27614_resized.jpg?avcount=1714513512
origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173286_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A hét közepén bezár minden Lidl: így alakul a boltok nyitvatartása május 1-jén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714513512
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/oXiYHv0NPoEaqc7a7v2vSG_GGKWRyKvwwDezet7ALVY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U1MWJmYmYyNmUyMTQ3ODc4MDYxZGI4NDgwOWIxNzI2.jpg
Gyász

Üzent a halálra késelt Martin édesanyja a Deák téri áldozat édesapjának

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/TSfOeLaog7NjVZ21PGLR4RkD1No1nlGprMEt6XSW8_s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwN2YyZTJiNjIwYjQxNmE5OGZlMTdmYWExOWMyZTBj.jpg
Bíróság

Most kaptuk: letartóztatásba helyezték a bőnyi késelő kislányt