Aktuális

Kiderült: halálra késelték a kőbányai gyilkosság áldozatát, három gyermeket hagyott maga után

Bors

Létrehozva: 2019.12.31.

Mint ahogyan arról a Bors is beszámolt:  2019. december 30-án 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Budapest X. kerület Harmat utcai lakásban egy nőt ismeretlen személy bántalmazott.

Később a rendőrség közzétett egy fotót a feltételezett elkövetőről: a 22 éves Kárpáti Dánielt az esettel kapcsolatban emberöléssel gyanúsítják. 

Az RTL információi alapján az áldozat egy kisgyermekes családanya, akivel a gyanú szerint egy ismerőse végezhetett. A 22 éves feltételezett elkövető elmenekült a helyszínről.

A rendőrséget azután riasztották a helyszínre, hogy az egyik szomszéd vércseppeket látott az egyik első emeleti lakásnál és a folyóson. Azonnal hívták a mentőket, akik kórházba vitték a fiatal nőt, ám ott belehalt a sérüléseibe - írja a Blikk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kárpáti Dánielt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek