Aktuális

Igazi csodaországot épített az anyuka gyermeke gyógyszeres dobozaiból, amelyek megmentették anno a kicsi életét

Bors

Létrehozva: 2019.12.25.

A csupán hatéves Erin Sadlernek öt hónappal ezelőtt a légzése és a szíve is 16 percre leállt. Azóta felépült a gyerek, ennek a harcnak állított emléket az anyuka.

Az egyedülálló, Angliában élő 41 éves anya, Helen életében az a 16 perc volt a leghosszabb, amikor gyermeke légzése és a szíve is leállt 5 hónappal ezelőtt a kórházban. Azoknak a készítményeknek a dobozaiból épített most karácsonyra csodaországot gyermekének, amelyek akkor megmentették a kislány életet.

A hetekig, éjszakákon át készült alkotást a kislánya, Erin szobájának ajtaja elé helyezte el, így a gyerek mindig megnézheti a varázslatos téli világot amikor csak szeretné.

Olyan ez, mint egy terápia, teljesen elfelejtkeztem a napi problémákról, amikor az építéssel foglalkoztam, csak az járt a fejemben, hogy ezzel mekkora örömöt okozhatok a kicsimnek – mesélte az anyuka.

'Young Erin went into cardiac arrest in my arms'

A LITTLE girl with life-limiting conditions has made a miraculous recovery after going into cardiac arrest. Erin Sadler has a number of serious medical conditions including kidney, liver and heart disease. The five-year-old has had 100 blood transfusions in her lifetime. In July, Erin was experiencing long nosebleeds and stomach pains.

Fillérekből épült ez az alkotás, régi gyógyszeres dobozok, fecskendők és egyéb orvosi kellékek dobozait használtam fel. Ami plusz volt, azok a papírborítás és a festék, valmint a műhó. csak kintről engedem neki megtekinteni ezt a téli mese kertet, hiszen nagyon törékeny az egész. ezt ő megértette és elfogadta.

Mum builds incredible 5ft tall Winter Wonderland out of medical box...

A MUM has built an incredible Winter Wonderland for her six-year-old daughter - out of the medical boxes which saved her life. Erin Sadler, from Colchester, Essex, stopped breathing for an excruciating 16 minutes when she went into cardiac arrest five months ago.

Egy addig ismeretlen vesebetegségben szenvedett a kislány, amely hozzájárult a légzés és a szív leállásához még nyáron. Anyukája július 23-án vitte be a sürgőségire, amikor súlyos mellkasi fertőzést állapítottak meg a gyereknél.

Még ott aznap leállt a légzése, a bőre hideg volt. Ez 16 percig tartott, aztán újra verni kezdett a szíve. Ez nem csoda volt, hanem a szakszerű ellátás eredménye.  Amikor egy hét múlva felébredt a kómából, azt mondta nekem: Szeretlek anya– meséli könnyes szemekkel Helen.

Ekkor határozta el, hogy a lányának és az orvosok tiszteletére készíti el az alkotást, ami 1 kg műhavat tartalmaz. Vannak még benne pingvinek, farkasok, jegesmedvék is. Valamint egy hókirálynő, aki az egész felett uralkodik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek