Aktuális

Fecsó: Ne nevelje idegen a fiamat!

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2019.10.18.

Érthető, hogy Vasvári Vivien, az egyedülálló anyuka társat és pótapát keres a gyermekeinek azután, hogy Fecsóval szakítottak. A választásába azonban biztosan beleszól a volt férj, már ha úgy ítéli meg, rossz irányba mennek a dolgok.

Forrás: Instagram

Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című műsor sztárja alig másfél hónappal ezelőtt költözött külön a férjétől, Szegedi Ferenc Fecsótól. A fiatal, kétgyermekes anyuka a hot! magazinnak adott, csütörtökön megjelent interjújában elmondta, hogy nyitott már a randizásra – jönnek is az udvarlók –, de nem akar megfelelni senkinek, vagyis nem akar mindenáron kapcsolatot.

Ha mégis megállapodna valaki mellett, attól viszont azt várja, hogy a gyermekei a mintaapát lássák benne, akire fel tudnak nézni, aki példát tud mutatni nekik. Vivien új választásáról persze meg van a véleménye a közös kisfiúk édesapjának, Fecsónak is.

– Kereshet mintaapát, de fogalmazzunk pontosan: minta nevelőapát keres – mondja a Borsnak Fecsó. – Amikor szétmentünk, tisztában voltam vele, hogy előbb-utóbb új férfi érkezik a gyerekem életébe, és úgy látom, ha Vivien a tökéletes társat keresi, fel kell készülnie egy hosszabb keresgélésre… – magyarázza a vállalkozó, majd így folytatja:

– Az exem választásába nincs beleszólásom, egészen addig, amíg nem úgy viselkedik a gyerekemmel, ami nekem nem tetsző. Az én fiam együtt fog élni egy számomra vadidegen emberrel… Ez csak akkor lehetséges, ha nem származik kára ebből a gyereknek. Ne nevelje idegen a fiamat, majd én és Vivien neveljük, ő csak legyen kedves vele és szeresse. Mert ez a legfontosabb: hogy szeretetben, boldogságban, minél kevesebb konfliktus nélkül nőjön fel a fiam. Ennyit kérek. 

Amikor Fe­csótól azt kérdeztük, hogy szerinte ő mi­lyen édesapa, így válaszolt: 

– A szülőséget sehol sem tanítják – kezdte. – Mindenki csinálja a legjobb tudása, az életben szerzett tapasztalatai alapján. Hogy én milyen apuka vagyok, azt majd a jövő dönti el. Illetve az, hogy milyen ember lesz a fiam.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek