Aktuális

Új köntöst kapnak a bevált receptek

Címkék
főzés

L. P.

Létrehozva: 2019.09.15.

A távol-keleti ételek is előkerülnek!

Forrás: Bors

A TV Paprikán az Egy sima, egy fordított első évada is hatalmas sikert aratott a főzni és sütni kedvelő háziasszonyok körében. Most új köntösben láthatják a nézők a legfrissebb recepteket Bede Róbert mesterszakácstól és a fantasztikus süteményeiről híres Kapusi Gertitől. Ami még plusz pikantériát ad a műsornak, hogy vadonatúj stúdióból köszöntik a nézőket. 

– Imádom a stúdió hangulatát, bár az alapját maga a stáb adja. Mi­vel nagyszerű em­berekkel dolgozunk együtt, így a jókedv garantált a fogatások alatt. Innentől kezdve meg rossz már nem lehet – avatta be a Vasárnapi Bors olvasóit Bede Róbert, miközben éppen fantasztikus tojásos és kolbászos reggelit készített a praktikus és otthonos konyhában.

Gerti pedig azt is megosztotta velünk, hogy minden allergiára felkészült a második évadban, így alternatív süteményreceptek elkészítésébe vezeti be a nézőket. 

– Mivel sajnos nekem is adódott néhány problémám a különböző összetevőkkel, így sikerült mélyebbre ásnom a témában és kitapasztalnom, hogyan tudjuk a hagyományos süteményeket megcsinálni úgy, hogy mindenki bátran ehessen belőle.

A mesterszakács még hozzáfűzte, hogy távol-keleti ételeket szintén bemutatnak majd. 

– Már a karácsonyi adást is felvettük, ahol a klasszikus ételeket is egy másik oldaláról mutatjuk be – mesélte izgatottat Bede. Szóval aki már unja a megszokott recepteket, kapcsoljon a TV Paprikára szeptember 16-án, hétfőn 18.55-kor.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek