Aktuális

Más kétségbeesett volna, de ez a menyasszony nem hagyta elúszni az esküvőjét

Bors

Létrehozva: 2019.09.17.

Forrás: Facebook

Egy esküvőn sok minden félre tud siklani, ám az időjárás az egyik olyan tényező, amit nem igazán tudunk helyrehozni, ha belerondít a nagy eseménybe.

A 37 éves Donna Hillman ezt azonban olyannyira megcáfolta, hogy a legtöbb brit lap az ő esküvői fotóit mutogatja.

Posted by Donna Burgess on Monday, August 27, 2018

Az ara ugyanis egy pillanatig sem hagyta, hogy a szakadó eső tönkretegye élete egyik legszebb napját. A menyasszony és a vőlegénye, John Burgess – akivel egyébként már hét éve élnek együtt , és két közös gyermekük is született – minden meghívottnak vett egy áttetsző esőkabátot, így a násznép sem vonakodott az esőben ünnepelni.

We were all soaked, I lost my brolly but it was well worth it, Donna and her amazing friends in a gale force wind and pouring rain.https://www.stevehillmanphotography.co.uk/

Posted by Steve Hillman on Friday, August 30, 2019

– Ez volt a legjobb nap az életemben az elejétől a végéig. Mindenki nagyon jól érezte magát, persze előre elhatároztuk, hogy bármi is történjen, nem hagyjuk, hogy ezt a napot tönkretegye – mondta büszkén Hillman.

A pár 140 vendéget hívott meg az augusztus 10-én tartott esküvőjére, és azért az átlátszó esőkabát mellett döntöttek, mert így mindenkinek látszódhatott a szép ruhája – magyarázták.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek