Aktuális

Újabb rész­le­tek a zak­la­tás­sal vá­dolt lel­kész­ről

Bors

Létrehozva: 2019.08.11.

Ez­út­tal az egyik ál­do­zat férje me­sélte el, ho­gyan is foj­to­gatta fe­le­sé­gét a nőket gya­korta zak­lató evan­gé­li­kus lel­kész, számol be a <a href="https://ripost.hu/cikk-ujabb-reszletek-a-zaklatassal-vadolt-lelkeszr-l-hallgat-a-momentum" target="_blank">Ripost</a>.

Miközben újabb és újabb részletek derülnek ki a többek által rendszeres szexuális zaklatással vádolt ex-MSZ-s politikus evangélikus lelkészről, a botránytól tüntetően elfordítja fejét Donáth László politikus lánya, a Momentum Európai Parlamenti képviselője, Donáth Anna, írja a Ripost.

A párt sem adott ki semmiféle állásfoglalást, kizárólag az evangélikus egyház jelentette ki, hogy zéró toleranciát hirdet a zaklatásokkal szemben.

Dr. Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház püspök-elnöke hangsúlyozta, hogy az általa vezetett egyház nem partner sem az elkövetett bűnök fedezésében, sem a felelőtlen vádaskodásban.

Most az egyik áldozat férje részletezte a TV2 Tények kamerája előtt a feleségét ért zaklatást, fojtogatást, az evangélikus szeretetotthonban uralkodó már-már horrorisztikus állapotokat. A fiatal és vékony nők voltak a szocialista lelkész gyengéi.

(Ripost)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek