Aktuális

Belvárosi kutyafesztivál – Meglepi csülköt jósolok neked!

B. B. A.

Létrehozva: 2019.05.13.

Kutyajósda, kutyakozmetika, eb-gazdi fotózás, állatorvosi tanácsadás. Minden a négylábúak körül forgott múlt hétvégén Budapesten a Belvárosi Kutyafesztiválon. Sokan abban a reményben látogattak ki az eseményre, hogy megtalálják azt az ebet, aki egyszer majd családtag lehet.

– A rendezvényen mint mindig, most is lehetett örökbe fogadható kutyusokkal sétálni. Jó lehetőség ez arra, hogy egymásra találjon a leendő gazdi és az eb. Az örökbefogadás persze egy hosszabb folyamat, de az első lépéshez ez nagy segítség tud lenni – mondta el a Borsnak Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány elnöke. A legnagyobb attrakció a kutyajósda volt, mert ilyen programmal még nem lehetett korábban találkozni.

– Minden évben valami újat próbálunk kitalálni. Idén megnyitottuk az első Nemzeti Kutyajósdát, ahol garantáltan csak jó híreket hallhattak a gazdik és az ebek. Ezzel a vicces momentummal is az volt a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, mennyi örömet tud nyújtani egy kutyus a családban – mondta András. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek