Aktuális

Dupla Bors, olcsóbban!

K. Sz.

Létrehozva: 2019.04.04.

Példátlan akcióval vásárolhatja meg a kedvenc lapját szombaton.

Forrás: Knap Zoltán

Egyedülálló akció­val várja a Bors az olvasóit,  ugyanis szombaton egyben vásárolhatja meg a szombati számot az amúgy külön is megvásárolható Bors Vasárnapi magazinnal, mindezt példátlanul jutányos áron, mindössze 295 forintért. Ezzel 100 forintot spórol, hiszen két Bors együtt 398 forint lenne, ami azt jelenti, hogy kéthetente egy laphoz ingyen jut hozzá.

Mint tudja, Bors Kapitány nem csak egyedülálló milliós nyereményjátékokkal készül olva­sóinknak, hanem lecsap és leleplez, legyen szó a legszaftosabb bulvárhírekről, legfontosabb aktuális hírekről vagy a legizgalmasabb sporteseményekről. Mindezt a Dupla Borsban 80 ol­dalon keresztül olvashatják azok, akik egyben vásárolják meg a Bors szombatot és a Bors Vasárnapi magazint. Bors Kapitány persze a szórakozásról sem feledkezett meg, ami a hétvégi pihenés elengedhetetlen része.

– Összesen 18 oldalnyi rejtvény található a Dupla Borsban, mivel a szombati laphoz tartozó 16 oldalas rejtvénymagazin mellé a vasárnapi számban még plusz két oldal rejtvény is helyet ka­pott, aminek a helyes megfejtéséért 50 000 forint ütheti valakinek a markát – üzente a vagány pénzosztó, aki további 1 millió forinttal és értékes nyereményekkel hosszabbította meg  a Bors nagy sikerű nyereményjátékát.

– Ma és holnap még játszhat az 5x200 000 forintért, a páros wellnesshétvégékért és az 5x10 000 forint értékű Spar vásárlási utalványokért. Tudja, ha a címlapon található matrica alatt három egyforma szimbólumot talál, akkor ön nyert. Természetesen a Dupla Bors címlapján is találhat egy matricát, úgyhogy az akciós ár, a 18 oldal rejtvény és a 80 oldal tartalom mellett ezért is érdemes megvenni az egyedi kiadványt. Tudja, a Bors mindig többet ad! 

Dupla Bors, dupla szórakozás!

Szombaton nem egy, hanem egyenesen kettő Borsot kapsz - mindezt ráadásul 100 forinttal olcsóbban! 😉#bors #borskapitány #duplabors

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Thursday, April 4, 2019
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek