Aktuális

Mesébe illő módon vált milliárdosnővé a fiát gyászoló hajléktalan anya

Bors

Létrehozva: 2019.03.04.

Vanessa Ogden Moss egyszerre veszített el mindent: gyermekét, szerelmét, lakhatását. Önzetlenségének köszönhetően volt képes kimászni ebből elképesztően mély gödörből, az odaadását pedig az élet milliószorosan meghálálta neki.

Forrás: Facebook

A 42 éves angol nő kálváriája tizenöt évvel ezelőtt kezdődött. Ötéves kisfia hosszú betegeskedés után 10 éves volt, amikor gyógyíthatatlan agydaganata miatt elhunyt. Mosst annyira összetörte a kisfia elvesztése, hogy képtelen volt életben tartani párkapcsolatát. Súlyos depresszióba esett, végül férje elhagyta, és mindezek után két másik gyermekét is elvették tőle. A válás után nem volt hová mennie, otthontalanná vált. Hol barátoknál, hol a rokonoknál húzhatta meg magát, de volt, hogy az utcán kellett éjszakáznia. Végül egy barátnője nyújtott hajlékot neki, bízva abban, hogy Moss a borzalmas tragédiák ellenére is képes lesz összeszedni magát.

– Nagyon korán estem teherbe, még a gimnáziumot sem fejeztem be. Se képesítésem, se tapasztalatom nem volt, így nem kaptam munkát sem sehol – mondta az immáron milliárdos családanya.

Míg Moss a barátnőjénél próbált újra talpra állni, az interneten szörfözve arra az elhatározásra jutott, hogy megvalósítja egy régi álmát. Létrehozott egy közösségi oldalt azzal a szándékkal, hogy motiválja a kismamákat, akik szeretnék visszanyerni terhesség előtti alakjukat. Miután egyre több pozitív visszajelzést kapott, elhatározta, itt nem áll meg a munkában. Az internet segítségével képezte magát, olyannnyira, hogy mára már profi életvezetési tanácsadóvá vált, aki magánembereknek segít beindítani üzleti vállalkozásaikat. Cége jelenleg hatszázharminc millió forintnyi fontot termel, eközben Moss ma már hetente csupán néhány órát dolgozik. Hamarosan megjelenik első könyve is, a Make A Million From Home, melyben szintén hasznos tanácsokkal látja el olvasóitazzal kapcsolatban, hogyan indítsák be vállalkozásukat. 

– A kisfiam hónapokig haldoklott, egyszerűen semmi sem segített rajta. Annyira mélyen volt a daganat a csontjában, hogy nem hatott semmilyen kezelés. A tumor már nyomta az agyát, emiatt elveszítette a látását is. Tudtam, hogy el fogom őt veszíteni, de mégis a végsőkig reménykedtem, hogy történik valami csoda, és meggyógyul – emlékezett vissza Moss élete legsötétebb korszakára.

Miután sikerült talpraállnia, nem csak pénzügyei, de magánélete is rendeződött. Visszakapta gyermekeit, emellett pedig az igaz szerelem is rátalált. Mosst mindig is az motiválta, hogy másokon segítsen, így érzi magát teljesnek és boldognak.

– Fogalmam sincs, hogyan éltem volna túl a kisfiam elvesztését anélkül, hogy nem fókuszálok arra, hogy másokon segítsek – mondta a csinos milliárdosnő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181311_auto_resized.jpg
origo.hu

Véres csaták vannak több fronton, a Krímet rakétákkal támadják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177186_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ezt az egyszerű lépést soha ne felejtsd el, hogy isteni ropogós legyen a rántott hús

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27686_resized.jpg?avcount=1714671313
origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27678_resized.jpg?avcount=1714671313
magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714671313
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714671313
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/H8M-qQQGOEUvW1fqdXmG1QOk0xzAA6qogp15FuNSYZk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzI2MmNhMzFmZGQwMTQ4MGJiMWMwNGQ2OTkzZTBiNGFl.jpg
BÉKE

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/mTsvwgars5UNzThmlKhYnKThe01xSveZuUrzMI3pixQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjU4ZDZjNmJjMDRlMzY5MWRiOTU5OGNjZDMwY2Uz.jpg
Gólyahír

Öröm és bánat egyszerre: megszülettek a két gyermekét eltemető nagymama ikerunokái, de egyikük már az angyalok közt van