Aktuális

Vérfürdő Kajárpécen: Menekülni akart a zsaruk elől a gyilkos

Bors

Létrehozva: 2019.02.27.

Forrás: kisalfold.hu

Szeretett volna, de nem tudott elbújni a világ elől a 29 éves Cs. Gergő, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy megölte volt élettársát, a 27 éves U. Piroskát vasárnap éjjel. A Győri Járásbíróságra szerdán rendőrök gyűrűjében érkezett, végig a padlót nézte, hagyta, hogy a tárgyalóterembe kísérjék. Ott másfél óra alatt döntöttek arról, hogy a férfi a rendőrségi fogda után börtönbe kerüljön.

Mint kiderült, Cs. Gergő megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, amikor a rendőrök a laká­sára érkeztek, így a nyomozási bíró a szökés veszélyére is hivatkozott. Ráadásul a férfi a tragédiát megelőzően külföldön dolgozott, s távolabbi tervei is arról szóltak, hogy ott folytatja életét.

Az ítéletet az ügyész és Cs. G. Márton is tudomásul vette, így az jogerős. A gyilkosságot beismerte a férfi, úgy tudjuk, hogy kihallgatásakor azt mondta, mélységesen bánja, ami történt. Mindez azonban nem hozza vissza az alig tíz hónapos kisfia édesanyjának az életét. A férfi a bíróságról kifelé menet kapucnit húzott a fejére, s a bírói határozatot tartalmazó papírral az arcát takarta, míg a ka­me­rák forogtak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek