Aktuális

Szex utáni sürgősségi, benyújtott számla és telefonos szakítás  - rémálommá vált Valentin-napok

Bors

Létrehozva: 2019.02.14.

Sajnos a szerelmesek napja nem mindenkinek alakul úgy, ahogy szeretné. Van, hogy pont az teszi tönkre a Valentin-napot, hogy túlságosan rákészülünk. A következő történeteket, vallomásokat a világ minden tájáról szedtük össze: bizony majdnem mind azt bizonyítja, hogy igen csúnyán is elsülhet az ünnep, és akár hatalmasat is csalódhatunk. Persze reméljük, olvasóink csak jót nevetnek az itt összegyűjtött példákon, és ők maguk nem fognak idén hasonlóval gazdagodni...

Nemibeteg-torta

A The Cut összeállításában egy fiatal nő felidézi, hogy még a suliban tortát sütött a barátjának, ám a dolog nem épp úgy sült el, ahogy azt ő tervezte. Az édességre ugyanis csak a “Happy VD!” felirat került, a VD viszont nem csak a Valentin-napra utal, de a nemi úton terjedő betegségek angol rövidítése is ez - így alighanem érthető, hogy a pár végül sose feküdt le egymással.

Orális szexből sürgősségi

A The Cut egy másik olvasója egy korábbi, főiskolás élményéről vallott: a lány orális szexszel szerette volna meglepni barátját Valentin-napon, azonban elkövette azt a hibát, hogy a barátnőire hallgatott. “Ébreszd orális szexszel, imádni fogja - tanácsolták. Úgy döntöttem, ez lesz az ajándékom neki Valentin-napra.”

“Annak ellenére, amit a pornó sugall, nem minden férfi reagál jól arra, ha így ébresztik” - összegezte a lány a tapasztalatait, akit a felriadó fiú reflexből úgy orrba csapott, hogy végül az orvosnál kötöttek ki. “Az egész napot azzal töltöttük, hogy helyrerakják az orromat, miközben azt magyaráztuk, hogy nem kapcsolati erőszak áldozata vagyok.”

És igen, a leértékelt csokinál is van hervasztóbb ajándék

A The Things egyik olvasója a következő történetet osztotta meg a világgal: noha a barátjával nem voltak nagy Valentin-nap rajongók, annak határozottan örültek, hogy másnap az édességeket sok bolt akciósan adta. Ennek ellenére nem volt épp a hetedik mennyországban, amikor a barátja február 15-én beállított egy csokor félig hervadt rózsával és egy csomag leértékelt édességgel. De itt még nem ért véget a történet...

“Már ez is eléggé szánalmas ajándék volt, de tovább rontott a helyzeten, amikor megkért, hogy fizessem ki az édesség felét.”

Csak “gratulálni” tudunk az ilyen figyelmes pasinak...

Ezért érdemes volt kiöltözni...

“Azt mondta, foglalásunk van egy jó helyre, kiöltöztem, mire ő megjelent egy farmerban meg egy pólóban, és elvitt egy Mekibe” - írta egy csalódott Valentin-napozó a Whisper oldalára.

Romantika helyett gyáva szakítás

Valentin-napon szakítani eleve érzéketlenség - még akkor is, ha a pár nem igazán ünnepli a szerelmesek napját -, mindezt azonban úgy tenni, ahogy a Brides egyik olvasójával történt, több a soknál:

“Randiztam egy pasival, aki épp munkaügyben elutazott Valentin-nap előtt, így aznap bevállaltam egy kerámiaórát. A 14-ét megelőző napokban utalgatott arra, hogy hazaugrik, hogy találkozhassunk, ehelyett végül felhívott a szünetem alatt, hogy szakítson velem, és közölje: visszamegy az exéhez. Micsoda gesztus! Így történt, hogy az óra második felét sírva tanítottam végig, mert Valentin-napon dobtak.”

Igazi úriember

“Egyszer Valentin-napon szakítottak velem. A srác egy kölcsöntelefonról írt. A legrosszabb, hogy odáig mindig azt hangoztatta, hogy az anyja igazi úriembernek nevelte” - olvasható a Refinery egyik bzarr Valentin-napi sztorijában. Ehhez tényleg nincs más hozzáfűzni valónk, mint az: ezek szerint mindenkinek mást jelent úriembernek lenni...

Ja, hogy szakítottunk?

“Úgy tudtam meg, hogy a pasim hűtlen hozzám, hogy Valentin-napon a lány, akivel megcsalt, küldött nekem egy üzenetet azzal, hogy köszöni, milyen jó barátja voltam a srácnak azután is, hogy szakítottunk” - árulta el már-már a tévésorozatk világát idéző szakítását (mert természetesen az lett a dolog vége...) a Cosmopolitan egyik olvasója. Nem irigyeljük őt sem.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179235_auto_resized.jpg
origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714619710
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178140_auto_resized.jpg
vg.hu

Súlyos beismerés a gyógyszergyártótól: vérrögöt okoz a Covid oltóanyaga

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180759_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175766_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714619710
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714619710
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó