Aktuális

Rubint Réka: Nem megyek el az ezotéria mellett 

F. Zs.

Létrehozva: 2019.02.02.

Mindenki tökéletes életre vágyik, de miközben az emberek többsége ezen dolgozik, elfelejt élni. A most, a pillanatok megélése nagyon fontos lenne  az emberek életében - vallja Rubint Réka, aki szerint megfelelő módszerekkel és hittel sokat változtathatunk a szemléletünkön, és ezáltal az életminőségünkön.

Hisz az ezotériában. Történt olyan élmény az életükben, ami megerősítette abban, hogy létezik valami, ami emberfeletti erővel bír? 

Amikor Norbi szívműtétjére készültünk, kettesben voltunk a kórteremben. Norbi búcsúzóul ezt mondta: “Réka! Tiszta az elmém, nem kértem semmilyen nyugtatót, mert azt akartam, hogy tökéletesen magamnál legyek amikor elbúcsúzom tőled. Látni nem látom, de érzem, hogy a hátam mögött áll egy barna, szív alakú valami.” Azt suttogtam neki, hogy én is látom. Inkább volt az a furcsa alak látomás, mint egy testet öltött alak, de határozottan tudtam, tudtuk, hogy ott van. Az életmentő szívműtét szerencsére jól sikerült, pár nap múlva pedig az asztrológus barátnőmtől kaptam egy képet, azt mondta Norbinak küldi. Egy angyal volt rajta, Rafael arkangyal, az egyetlen barna szárnyú angyal. A kép pontosan azokat a szárnyakat ábrázolta, amit a műtét előtti búcsúnk pillanataiban “láttunk”! Akkor tudatosult bennem, hogy Norbi őrangyala volt velünk és ő vigyázott a legnehezebb órákban a férjemre. 

Ezt az extrém helyzetet leszámítva volt valaha szüksége arra, hogy egy földöntúli erő vigyázza az életét? 

Én az egyéni teljesítményben hiszek. Az elkötelezettségem mellett azonban hitre is szükségem van. Úgy gondolom, hogy hitre mindenkinek szüksége van. Ha ez a Jóisten, vagy egy rendszer, de kell egy támasz, hogy legyen hova fordulni, ha az ember egy kis megerősítésre vágyik. Az elmúlt években én egy nagyon komoly belső utat jártam be. Elsajátítottam többek között egy olyan életszemléletet, ami arra ösztönöz, hogy tisztán lássak és értsem a környezetemben élőket. Ennek köszönhetően jobban meg tudom érteni a gyermekeimet, az életemet és úgy általában az embereket. Ha nehézségekbe ütközöm, már nem torpanok meg.  Tudom, hogy ez egy remek lehetőség a fejlődésre. Hiszen minden ami velünk történik, az értünk van. 

Hogy illeszti a mindennapjaiba az ezoterikus tapasztalatait? 

Minden év elején csináltatok az asztrológiával foglalkozó barátnőmmel horoszkópot a családtagjaim számára és magamnak is. Csak, hogy tudjam, mire érdemes fókuszálnom az előttem álló időszakban. Nem vagyok ezotéria függő, de nem is megyek el mellette. Még nagyon fiatalok voltunk Norbival, amikor én már hittem az univerzum minket befolyásoló erejében, így a Feng-shuiban is. Az első házunk, ahova Lara született éppen ezért különböző színekben pompázott. Azóta eltelt 15 év és már sokkal letisztultabb az ízlésünk. A Feng-shui tárgyakból azonban most is van 1-2 a házunkban a megfelelő helyeken.

Norbi és a gyerekek is ilyen elkötelezett hívők? 

Norbi azt mondja, ő a műtétje óta nem hívő, hanem beavatott lett. Ebben nagy igazság van. Régen, ha mentem az asztrológusomhoz, azt mondta, menj csak hókusz-pókuszolni, ma már máshogy vélekedik erről. A gyerekek is hisznek a tudatalattiban, az univerzum erejében, de persze két lábbal a földön állnak, élik a kis életüket és örömmel látom, hogy a boldogságra törekszenek. Ennél többet nem is kívánhatok az élettől. Hogy jó anya vagyok-e, hogy megkapnak-e mindent, amit szeretnék nekik át és megadni? Az majd hosszú-hosszú évek múlva a végelszámolásnál kiderül. Mindenesetre biztató, hogy Lara úgy képzeli el a felnőttkori életét, hogy egy rancson élünk mind együtt, én a tornácon játszom az unokákkal, ő pedig a farmján lovagol... Ez a kép engem is boldoggá tesz, szeretnék sokunokás nagymama lenni, és minőségi időt tölteni majd az új generációval.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177216_auto_resized.jpg
origo.hu

Ezt sokan várták: visszatér Magyarországra az egyik kedvenc divatáruházlánc

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178033_auto_resized.png
hirtv.hu

Most Magyar Péternek a DK-val van nagyon komoly összetűzése + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176568_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176392_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elon Musk Zelenszkij újabb tervéről: „Ez őrültség”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27614_resized.jpg?avcount=1714533311
origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714533311
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175204_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A rajongók elhűltek: fekete-fehér fotóval jelentette be Vilmos herceg a hírt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/oXiYHv0NPoEaqc7a7v2vSG_GGKWRyKvwwDezet7ALVY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U1MWJmYmYyNmUyMTQ3ODc4MDYxZGI4NDgwOWIxNzI2.jpg
Gyász

Üzent a halálra késelt Martin édesanyja a Deák téri áldozat édesapjának

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/TSfOeLaog7NjVZ21PGLR4RkD1No1nlGprMEt6XSW8_s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2MwN2YyZTJiNjIwYjQxNmE5OGZlMTdmYWExOWMyZTBj.jpg
Bíróság

Most kaptuk: letartóztatásba helyezték a bőnyi késelő kislányt