Aktuális

A control freak tinderes randipartnere torkon ragadta a nőt, és eltörte a bordáit

Bors

Létrehozva: 2019.02.15.

Forrás: Facebook

A 23 éves Bethan Thomas-Rowland megpróbál mindenkit figyelmeztetni, hogy az egyik tinderes srác, a 22 éves Garth Rees csak a randizás elején kedves, aztán kitör belőle az állat, ami mindent irányítani szeretne.

A lány azt hitte, végre megtalálta az igazit, már négy hónap után összeköltöztek, a lány családja is megkedvelte a fiút, aztán valami megváltozott. A férfi rátelepedett a nőre, elkezdte irányítgatni az ő életét is, és amikor a lány tiltakozni próbált, Rees megragadta a torkát.

- Nézz magadra, ha meg akarnálak ölni, bármikor megtehetném - fenyegette a srác.

Az első alkalom után a lány valamiért még megbocsájtott neki, ám Rees hamar újra erőszakossá vált, ütötte-vágta, és azt követelte tőle, hogy hazudja azt a családjának, hogy leesett a lépcsőn.

A kapcsolatnak végül az vetett véget, hogy egyik Rees egyik nap úgy ment haza, hogy bejelentette, megismerkedett valaki mással. Az együttélésnek ezzel vége lett, a veréseknek viszont nem, ugyanis a férfi még a lány új lakásába is felment időnként.

Végül Thomas-Rowland szomszédai jelentették föl a srácot, aki 16 hónap börtönt kapott, és öt évig meg sem közelítheti a lányt.

(via Metro)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek