Aktuális

Mi vár Önre? Szerencse Horoszkóp 2019

Bors

Létrehozva: 2019.01.02.

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mi vár ránk az élet különböző területein a 2019-es évben. Ebben segít<br /> olvasóinknak Papp Gréti asztrológus, aki azt mutatja be horoszkóp-sorozatában, hogy mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szerelem, karrier, egészség, pénz és szerencse terén.

KOSmárcius 21.–április 20.

Itt az idő, hogy felfedezze a világot! Ebben az évben a szokásosnál gyakrabban indul útnak, és nem kizárt, hogy új országban folytatja munkáját, ezért itt az ideje, hogy elkezdjen nyelveket tanulni. Az emberek, akikkel külföldön találkozik, valószínűleg megváltoztatják az álláspontját jó né­hány elvével kapcsolatban. Ön mindig is nagyon erős és ambiciózus személy volt, de a következő évben a rugalmassága jelent nagy előrelépést pénzügyi tevékenységeiben. De legyen türelmesebb azokkal a munkatársaival, akik nem tudnak lépést tartani a tempójával! Legyen inkább a segítségükre, a beléjük fektetett munka idôvel megtérül. Az év végén hatalmas hivatásbeli és anyagi áttörésben lesz része.

BIKAáprilis 21.–május 20.

Jupiter, a szerencse bolygója 2019-ben üzleti, munkahelyi és tanulmányi ügyekben fogja elkényeztetni. Hitvese vagyona növekszik, szingli Bikáknál pedig a partner va­gyona hozzájárulhat egy erotikus viszony születéséhez. Ám ha egyik ismerőse vagy egy cég tisztességtelenül jár el önnel szemben, szüksége lehet egy jogászra. Mindenki tudja, mennyire utálja a változást, de mivel a mindent felkavaró Uránusz március­tól visszatér a Bika jegyébe, 2019-ben kivételt kell tennie. A szakmáját érintő változások végre kiragadják a taposómalomból, és az év végére erősebbé, gazdagabbá és rugalmasabbá válik. 

IKREKmájus 21.–június 21.

Ez az év a házasságkötés ideje lesz az Ikrek jegy szülötteinek életében, feltéve, ha párhuzamos kapcsolatai miatt nem tör ki a botrány. Amennyiben egy megromlott kapcsolatban sínylődik, a válást követően új kapcsolatba kezdhet. Mivel a Jupiter helyzetének kö­szönhetően akár a legrosszabb házasság is megjavulhat, tegyen meg minden öntől telhetőt, hogy megmentse jelenlegi kapcsolatát. Idén a legjobb lehetőségekhez a párján vagy szövetségesein keresztül jut. Találkozni fog sok új emberrel, kapcsolatokat épít, de ne hagyja, hogy a munkája miatt ne konduljanak meg az esküvői harangok.  

RÁKjúnius 22.–július 22.

Egy üzleti barátságnak pénzt köszönhet, és a 2019-ben kapott megbízások vagy egy új munkakör mutatja az ön számára az utat jobb és igényesebb feladatok felé. Általában, mint a Rák jegyének szülötte, nagyon érzékeny és érzelmes, olyan ember, aki egyszerűen képtelen egyedül élni, ezért egyfolytában a párját keresi. Ha a Szaturnusz és a Plútó pozíciója miatt szerelmi problémákkal szembesül, akkor a Neptunusz-rezgések segítenek abban, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Még várni is hajlandó, különösképpen, ha tudja, hogy kincsre lelt. Az év vége létfontosságú időszak lehet házasság vagy egyéb komoly társulások terén.

OROSZLÁNjúlius 23.–augusztus 23.

Az új évben csak úgy röpködnek a sült galambok a szájába, felbukkan a régi kedves, akiről már azt hitte, hogy megszökött. Az átmeneti válság után a szerelem is visszazökken a megszokott kerékvágásba. Ez az év a sportok és a nyeremények időszaka. Könnyen előfordulhat, hogy az elkövetkezendő időszakban a hobbiját konvertálja bőségesen csörgedező bevételi forrásra. Ám ha nem akar a munkahelyén tovább gályázni, inkább  gyereket nevelne, ezt a vágyát is teljesítheti. Ebben az évben nemcsak a szerelemért kockáztat, hanem egy olyan életért is, amelyre mindig is vágyott. Ha azonban meggondolatlanul teszi ezt, sokat veszíthet.       

SZŰZaugusztus 24.–szeptember 23.

Ebben az évben megismeri élete szerelmét. Flörtöljön a bárban! Csak egy kis erőfeszítést kell tennie, hogy sokkal több örömet találjon a magánéletében, mint eddig. Költözéskor szerencséje lehet, értékes ingóságot vásárolhat vagy beköltözhet álmai otthonába. Ha azonban házasságban él, esetleg összeköltözött a kedvesével, előfordulhat, hogy megcsalja őt. Ezt a lépését tartsa titokban, hogy ne okozzon a társának csalódást. Ha gyermeket szeretne, akkor a sors idén teljesíti a vágyát. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy a gyermekes házaspárok közül sokkal kevesebben válnak el, mint a gyermektelenek közül.

MÉRLEGszeptember 24.–október 23.

Szellemileg is kirobbanó formába kerül. Amennyiben elveszítette a munkáját, pofozza ki az önéletrajzát, mivel most bízhat a felvételi interjú sikerében. Írni kezdhet, szerepelhet a médiában, esetleg új pozícióba kerül, melynek hátterében egy kinevezés vagy pályamódosítás áll. Ha az utóbbi időszakban szakított a kedvesével, és egy darabig szingli volt, az expartner 2019-ben vissza fog térni. Bocsásson meg neki, különben egész télen szüntelenül veszekedni fognak. Egy ingatlanon az év végén kedvező feltételekkel adhat túl. Ha év közben ingatlannal vagy családdal kapcsolatos problémával hadakozik, ez az év végén oldódik meg.      

SKORPIÓ október 24.–november 22.

Nem csak anyagilag, szellemileg is topon lesz. Szenzációsak a pénzügyi kilátásai, anyagilag előnyös helyzetbe kerül, de kiadásai is ahhoz mértek. Ha netán veszélybe kerül az állása vagy elveszíti egy fontos ügyfelét, a kellemetlen helyzet szerencsésen megoldódik, úgyhogy ne veszítse el a fejét. Lehet, hogy nem akarja a kedvesét tovább eltartani, vagy nem éri meg miatta újabb terheket vállalni. Mivel születési uralkodójának, a Plútónak és a Szaturnusznak a helyzete is a dominancia, az összpontosítás és az ellenőrzés témáját helyezi napirendre, idén fegyelmezettebbé és meggyőzőbbé válik. Nagy áldozatokra lesz hajlandó szeretteiért. 

NYILASnovember 23.–december 21.

Évek óta várta azt a csodát, ami 2019-ben a Nyilas jegyé­ben lévő Jupiternek köszönhetően most esik meg önnel. Szabad lelke kalandokba és az ismeretlenbe kergeti. Lehet, hogy az ön számára idén a nagybetűs álom a család álmával azonos, de a családi béke attól függ, hogy ön mekkora áldozatot hoz ennek érdekében. Ha szabadúszóként tevékenykedik, lehet, hogy egy vadonatúj területre merészkedik, és terjeszkedése akkora forgalmat hoz, hogy újabb telefonvonalakra lesz szüksége, hogy fogadni tudja az érdeklődők hívásait. A pénz viszont gyakran kerüli önt, de egy munkahely-változtatás az év végén kedvező fordulatot hozhat.

BAKdecember 22.–január 20.

A szerelemben és a nyereményjátékokban lesz mázlista. Szerencsére idén a változásokat is jól tudja kezelni. Nem kell félnie, hiszen könnyen föltalálja magát egy új területen. Ez különösen igaz a szerelmi életére. Amikor kilép a komfortzónájából, és próbára teszi a bátorságát, soha nem volt ilyen igaz a régi közmondás, mint 2019-ben: aki mer, az nyer! Kreativitásával, művészi alkotásaival felkeltheti a piac érdeklődését, és ez az év lesz az is, amikor felfedezi a spiritualitást és elkezdi megnyitni a szívét másoknak. Ha még nem kockáztatott vagy nem próbálta ki a játékszerencséjét, az év utolsó napjaiban már elég bátor lesz ehhez.  

VÍZÖNTŐjanuár 21.–február 19.

Barátai, mentorai miatt szerencsésnek érezheti magát. Beléphet egy olyan körbe, ahová nem kerülhet be akárki, de a családban helyre kell tennie azokat, akik miatt stresszben él. Az előző évben gyakran kételkedett magában és képességeiben, ráadásul az önbecsülése sem volt a topon. Most viszont fordul a kocka, minden negatív élményt elfelejthet. Találkozhat az első szerelmével, akin soha nem jutott túl. Idén talán éppen akkor fut össze vele, amikor legkevésbé számít rá. Ne veszítse el a reményt, hogy újra összejöhetnek.
Az elkövetkező évben megérti, hogy a családi élete csak akkor működik, ha több időt tölt rokonaival. 

HALAKfebruár 20­.–március 20.

Az intuíciója már megsúgta, hogy jelentős változásokra számíthat 2019-ben. Az állatövben ugyanis ön az egyetlen, aki hallgat a megérzéseire, ami a legtöbb esetben kifizetődik. Ha pedig az ösztönei azt sugallják, hogy sok minden megváltozik majd ön körül, akkor valószínű, hogy már fel is készült ezekre a változásokra. Ez lesz az az év, amikor kreativitását munkára foghatja, de idejének nagy részét azzal kell töltenie, hogy eladja magát másoknak. Óvakodjon attól, hogy túl lazán kezelje a munkakörére vonatkozó szabályokat! Az év végén tekintélyszemélyek, jól szituált barátok támogatása miatt érzi szerencsésnek magát.  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193405_auto_resized.jpg
origo.hu

Mitől fél ennyire? Milliós Rolex órát viselő testőröket bérelt fel Magyar Péter - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27842_resized.jpg?avcount=1715033412
origo.hu

Nőkre lőttek Kárpátalján a kényszersorozás miatt - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193111_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Négy csillagjegy, akinek még idén új állás után kell néznie

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195165_auto_resized.png
hirtv.hu

Vezércikk - Magyar Péter egy politikai anarchista + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188005_auto_resized.jpg
ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189127_auto_resized.jpg
vg.hu

Új magyar légitársaság a láthatáron? A semmiből megjelent a titokzatos Hungary Cargo Airlines

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27841_resized.jpg?avcount=1715033412
origo.hu

Újabb megrázó hír érkezett Károly királyról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190028_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715033412
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715033412
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/0ZHgeER_i9SPxS_DP184yK0quCG0SPsOGMAxWbjZP0s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiYTc4NTQ4NzYwNzQwYzQ5YTRiMTM3NzJjOGVhYTI3.jpg
Felháborító

„Anya, ne ijedj meg, de frontálisan ütköztünk” – Ismét részeg sofőr okozott balesetet

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/qYCz1Dg2gMn1pAjWIIg0vY-AYYhyswRJ29WclA5cKv8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZlYWI0NzY0MTE2ZjQyN2M5Yjk5MmYzNDg0NWIxMTg3.jpg
Tragédia

Szalántai hármas tragédia: szerelmével együtt babájukat is halálba vitte luxusautójával a magyar sportoló?