Aktuális

Nanushkában hódít Emily Ratajkowski

Bors

Létrehozva: 2018.10.12.

Szexi, piros ruhában csavarta el a férfiak fejét a héten a világ egyik legismertebb modellje, Emily Ratajkowski. A csábító megjelenés nem meglepő a barna szépségtől, ám ezúttal nem akárkinek a ruháját viselte a sztár. A magyar tervező, Nanushka kreációjára esett a választása.

Forrás: Instagram

Nem mindennapi képet posztolt Instagram oldalán Emily Ratajkowski.A közel húszmillió követővel rendelkező szupermodell ezúttal egy magyar tervező ruhájában hódította meg a férfiak szívét. A tűzpiros, egyedi tervezésű ruhadarab Sándor Szandra munkája, a Nanushka márka így újabb világsztárt köszönthet rajongói között. Az amerikai szépség először posztolt magyar tervezésű ruhát, a kép pedig több, mint félmillió ember tetszését nyerte el. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, nem Emily Ratajkovszki az első, aki Nanushka kreációt választott. Olyan világsztárok viselték a magyar tervező, Sándor Szandra ruháit, mint például Emma Watson, Jennifer Lawrence, Kendall Jenner vagy az idei Szigeten fellépő Dua Lipa. Egyre több híresség választ magyar terméket, a Nanushka márkának sikerült az, amiért már régóta dolgoznak, végre a világ élvonalába repítették Magyarországot a divattervezés területén.

Meghódítja a világot

A GB & Partners által kezelt EXIM Növekedési Alapnak köszönhető Nanushka sikere. Az alap 2016 végén fektetett a magyar márkába. Míg 2016-ban 18 000 darab ruhát értékesített Nanushka, addig ez a szám 2018-ban a jelenlegi megrendelési állomány mellett meghaladja a 100 000 darabot.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek