Aktuális

Döbbenetes: tinédzserek mészárolták egymást késekkel Londonban - videó

Bors

Létrehozva: 2018.08.18.

Csoda, hogy csak négy fiatalember került kórházba a döbbenetes késes háborút követően.

Dél-Londonban véres utcai összecsapást láthattak az arra lakó, sétálgató szemtanúk. A délutáni órán rohanó fiatalokat láttak Camberwell városnegyed utcáin, nyomukban egy csapat érkezett.

Sokak kezében tekintélyes méretű kést láttak, amit aztán persze használtak is, annak következtében négy srácot csúnyán megszúrtak.

A Daily Mail azt írja, hogy az egyiket a szó szoros értelmében kizsigerelték. A helyszínre kiszálló rendőrök óriási erőfeszítéssel próbálták a rendet helyreállítani. Sikerrel, bár az egyik megkéselt fiú életveszélyben van.

A rendőrök még nem tudják, mi váltotta ki a borzasztó vérengzést, amelyben legalább harmincan vettek részt. A színhelyen véres ruhadarabok, sportfelszerelési tárgyak láthatók mindenhol, tisztára háborús környezet...

A DailyMail felvétele:

A napokban megszaporodtak a késes támadások Londonban: szerdán a Britain's Got Talent felfedezettjét, Simonne Kerr-t találták holtan, megkéselték, egy 40 éves férfit másnap tartóztattak le, míg pénteken két embert, egy fiatal férfit és egy középkorú nőt fogtak el, mert őket gyanúsítják egy Waltham Forest-i férfi halálra késelésével.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek