Aktuális

Felébredt a kómából, azonnal közölték vele, hogy mind a négy gyereke meghalt

Bors

Létrehozva: 2018.04.25.

Michelle Pearson négy hónapig volt kómában, miután otthonát tavaly felgyújtották, a tűzben pedig meghalt mind a négy gyermeke. A 15 éves Demi Pearson, a nyolcéves Brandon, a hétéves Lacie a helyszínen életét vesztette a Manchesterben történt bűneset során, a hároméves Lia két nappal később a kórházban hunyt el. Anyjukat viszont súlyos állapotban ugyan, de kórházba szállították, és sikerült megmenteni az életét, ám az elmúlt négy hónapot kómában töltötte, vagyis nem is értesült arról, hogy mind a négy gyermekét elvesztette. Az esetről korábban beszámoltunk.

Posted by Michelle Pearson on Saturday, January 16, 2016

A 36 éves nő december 11-én került kómába, majd a héten ébredt fel, ám nem volt sok ideje örülni saját túlélésének, szinte azonnal közölték vele a feldolgozhatatlan tragikus hírt, miszerint mind a négy gyermeke a tűzeset áldozata lett - írja a BBC.

Mother finally wakes up to be told her four children died in home fire

Zak Bolland, 23, Courtney Brierley, 20, and David Worrall, 25, accused of murder Four siblings were killed when a fire tore through terraced home in Manchester Demi Pearson, 15, Brandon, eight, Lacie, seven and three-year-old Lia all died The defendants appeared in court in March and all pleaded not guilty to murder A mother who lost who four children in an alleged arson attack on their home has finally woken from her coma to be told the youngsters are dead.

Az ügyben a manchesteri rendőrség három embert letartóztatott, a szándékos gyújtogatással vádolt gyanúsítottak tárgyalása a héten vette kezdetét az észak-angliai nagyvárosban. A 23 éves Zak Bolland, a 20 éves Courtney Brierley, valamint a 26 éves David Worrall áll bíróság elé a szándékos gyújtogatás miatt, a trió tagadja, hogy bármi köze lenne a négy gyermek életét követelő bűnesethez.

Coma mum told of children's fire deaths

The mother of four children killed in an alleged arson attack is out of a coma after four months and has been told of their deaths, police have said. Demi Pearson, 15, her brother Brandon, eight, and sisters Lacie, seven, and Lia, three, were killed in the blaze in Walkden, Greater Manchester, last year.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek