Aktuális

Horrorkarambol: Pszichológus kezeli a hókotró sofőrjét

Bors

Létrehozva: 2018.03.10.

<p>Még nem hallgatták ki az ütköző rendőrt.</p>

Pokoli időszakon megy keresztül az a férfi, aki egy borzalmas baleset részese volt hókotrójával március 2-án. A hókotrónak nekicsapódott egy autó, a kocsiban utazó húszéves nő szörnyethalt. A Vác felé tartó Seatot egy rendőr, az áldozat vőlegénye vezette.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Borssal közölte: az alkalmazottjuknak szakemberre van szüksége a teljes lelki felépüléshez.

– Társaságunk az ehhez hasonló esetekben minden szükséges támogatást megad munkavállalóinak. Minden egyes munkabalesetet külön vizsgálunk, jelen esetben szakember bevonásával vé­gezzük munkavállalónk utógondozását – közölte Pécsi Norbert Sándor kommuniká­ciós osztályvezető.

Ahogy arról elsőként beszámoltunk: a Seat eddig tisztázatlan okok miatt megpördült az úton, majd áttért a másik sávba, és a hátuljával a hókotróba csapódott. A GPS-adatok szerint az ötvennel haladó munkagép próbált lehúzódni, az ütközés pillanatában már csak tízzel ment, de nem volt esélye teljesen megállni. 

– Közel negyven éve dolgozik kamio­nosként, de ilyen szörnyű balesetben még nem volt része. Nagyon megviselte, pszichológushoz jár a cégnél, hogy fel tudja dolgozni a történteket. Ideiglenesen otthon van, még nem tért vissza a munkába – mesélte a hókotrós sofőr egyik ismerőse.

Az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomoz a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség. A rendőrt még nem hallgatták ki, és még senkit sem gyanúsítottak meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek