Aktuális

Felakasztotta magát a börtönben a gyerekrugdosó dada - videó

Bors

Létrehozva: 2018.03.22.

Felakasztva találták cellájában azt a dadát, akit a babakamera buktatott le, ahogy rugdossa a még épphogy totyogós ikreket.

Elisa Villegas Sanchez börtönbüntetését töltötte az apizacói börtönben, mikor feltételezések szerint matracából kiszedett textillel akasztotta fel magát. A rendőrség hivatalosan egyelőre nem erősítette meg a nő halálhírért, de azt elismerték, hogy öngyilkossági ügyben nyomoznak – írja a Mirror.

Au pair caught stamping on toddlers by hidden nanny camera found hanged

An au pair who was caught stamping on toddler twins in her care has been found hanged in her prison cell. Elisa Villegas Sanchez's employers caught the nanny repeatedly hitting their children when they placed hidden cameras around their home. Footage showed Villegas Sanchez kicking and slapping the tots at their home in Tlaxcala, Mexico.

A fiatal nő egy tlaxcalai mexikói családnál volt bentlakásos babysitter, amikor a szülőknek feltűnt, hogy a gyermekeik furcsán viselkednek, ezért babakamerákat rejtettek el otthonukban, hogy lássák, mi történik napközben. A videón látottak borzasztóan sokkolták a szülőket, és azonnal feljelentették alkalmazottjukat, akit végül jogerőesen el is ítéltek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek