Aktuális

Újabb diákverésre derült fény Hetesen

Bors

Létrehozva: 2018.01.08.

A Népszava értesülése szerint újabb diákverésre került sor a somogyi Hetes általános iskolájában, amelynek egyik tanárát korábban felfüggyesztett börtönbüntetésre ítélték. Most a korábban már gyanúba keveredett igazgató kapcsán rendeltek el vizsgálatot, mert a Somssich Imre iskola direktora a Népszava értesülése szerint helyettesítőként tartott órát a hatodik osztályban, s amikor az egyik gyerek nem fogadott szót, egy könyvvel fejbe vágta, majd a szekrénynek lökte.

A lap úgy tudja, hogy az idazgató és a szülők megegyeztek, így elmaradt a feljelentés, ám az a Klebelsberg Központ (KK) tudomására jutott, amely vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Korábban az iskola napközis tanárát egy év öt hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, emellett 18 hónapra eltiltották a pedagógusi hivatástól, mert bebizonyosodott, hogy éveken át verte a diákokat. Akkor az is kiderült, hogy az iskola igazgatójának is akadt gyermekbántalmazási ügye, emiatt az ügyészség megrovásban részesítette az intézményvezetőt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek