Aktuális

Éves horoszkóp 2018: karrier

Bors

Létrehozva: 2017.12.30.

<p>Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul az életünk az új esztendőben. Horoszkópsorozatunkban azt mutatja be Papp Gréti asztrológus, hogy mi vár az egyes csillagjegyekre anyagi, egészség, érzelmek és a karrier területén, valamint, hogy milyen kívánságaink teljesülnek jövőre.</p>

Ikrek

(május 21.–június 21.)

Karriervágyát erősíti művészi álmai megvalósításának reménye. Esetenként csalódhat, mert a munkájáért nem kapja meg, ami jár, de ha készségesen megteszi, amire kérik, és csak utána igényli a díjazást, gazdag aratásra számíthat. Ám, ha nem kapja meg, ami jár önnek, derítse ki, miért nem kapta meg. Az év végén ügyeljen arra, hogy minden aláírandó megállapodás részleteivel tisztába kerüljön, mert a nem éppen barátságos csillag­állások hajlamosak eltorzítani, elfedni bizonyos tényeket. Amennyiben ez az ön esetében is igaz, később keservesen bánhatja majd, hogy nem kérte ki egy ügyvéd tanácsát a szerződés aláírásához.

Rák

(június 22.–július 22.)

Idén az önnél sikeresebb embereket jobb utánoznia, mint irigyelnie, így képes lesz meglátni, milyen lépések hozták meg versenytársai számára a sikert. Mások eredményeinek őszinte elismerésével erősítheti a velük való kapcsolatát. Magán­életét remekül egyezteti kreatív tevékenységével. Sikeresen tevékenykedhet művészi hivatásokban, májustól novemberig ügyesen köt szövetségeket és talál vállalkozó társakra. Néha viszont túllő a célon, és mire észreveszi, már a hasznon osztozkodni kívánók népes serege veszi körül. Gondoskodó hajlamát remekül kamatoztathatja a szálloda- és vendéglátóiparban, a divatszakmában, a szociális hivatásokban.

Oroszlán

(július 23.–augusztus 23.)

Amennyiben szeretne egy otthonról irányított vállalkozást beindítani, a csillagok ezt is lehetővé teszik. Alkalmazottként csak a teljes biztonság elégíti ki. A szociális juttatások azért fontosak önnek, mert munkája ellenértékeként szeretne kapni valami meghatározott különtérítést. Nagyon keményen dolgozik, de ha május közepe és november eleje között önállósodik, nem hagyhatja magára vállalkozását, talán még szabadságra sem mehet. Úgy vélekedik, hogy a szabályokat csak azért találták ki, hogy önt bosszantsák, de páratlan szervezőként az efféle „aprómunkát” mások nyakába sózza. Az év végén új vállalkozásba foghat.

Szűz

(augusztus 24.–szeptember 23.)

Saját bőrén tapasztalhatja, hogy a tudást, a jártasságot semmi sem helyettesítheti. Aki sikeres akar lenni, az élete végéig tanul. Ám másokat utasítgatni, céget reklámozni vagy egy nagyvállalat pénzügyeivel zsonglőrködni – mindez sokkal vastagabb bőrt követel, mint amennyi önnek van. De pótolhatatlanná válik azokban a szakmákban, ahol számolni, ellenőrizni, előkészíteni kell, vagy azokon a területeken, amelyeken a türelem, a pontosság alapkövetelmény. Ha külföldi munkára van kilátása, ne ugorjon rögtön, előtte számoljon, és hamarosan meglepő eredményre jut. Május közepén, augusztus elején és szeptember közepén talán mégis jobb lenne itthon maradnia.

Mérleg

(szeptember 24.–október 23.)

Munkáját megfizetteti: lesznek nagyon hasznos tiszteletdíjas munkái, melyek jól jövedelmeznek. Családjával, otthonával vagy lakásával kapcsolatban azonban növekszik a felelősség. Családi vállalkozásának januárban, áprilisban vagy novemberben nagy szelet juthat az üzlet tortájából. Ha másodállás után töri magát bevételei növelése érdekében, szeptemberben vagy októberben megtalálja a megfelelőt. Mivel szeret halogatni, időnként szüksége van egy kis noszogatásra, hogy feladatait határidőre elvégezze. Céljait inkább diplomáciával, ravaszkodással, kedvességgel és manipulációval éri el, mintsem „könyökmun­kával”.

Skorpió

(október 24.–november 22.)

Olyan helyre teszi magát, ahol a lehetőségek észreveszik. Rögtön az év elején, áprilisban és novemberben érdemes alkalmaznia a befolyásolás eszközeit, hogy biztonságosan irányíthassa saját ügyfélkapcsolatait. Készüljön fel a vállalkozói létre, amikor a vágya felszínre tör, és mutatkozzon be minden adandó alkalommal: szakmai rendezvényeken, üzleti találkozókon, mert olyan kapcsolatokat teremthet, amelyek aranyat érnek. Májusban vagy augusztusban kiderülhet, hogy kreativitásában vagy művészi adottságaiban komoly profit rejlik. Ragyogó menedzseri vagy üzleti karriert futhat be, ha vállalkozói ötletét jól reklámozza.

Nyilas 

(november 23.–december 21.)

Néha meg kell húznia nadrágszíjat és elfogadnia a veszteséget. Vannak, akiket amennyire csak lehet, a sötétben kell tartania tevékenységét illetően. Sosem szabad nyitottnak lennie olyannal, aki árthat. Ha május közepe és november között állást változtat, eléri, hogy több pénzt kapjon. Mivel mindent gyorsan csinál, előfordul, hogy elbotlik, de pengeéles esze, intuí­ciója sohasem hagyja cserben. Az év végén olyan állást csíphet meg, amelyben kiélheti utazási vágyát, hiszen a nyolcórás irodai munkába képes belebetegedni. Kereskedelmi utazóként, újságíróként, tolmácsként, politikusként, jogászként vagy hivatásos sportolóként üstökösként emelkedhet pályáján.

Bak

(december 22.–január 20.)

A jegyében tartózkodó Szaturnusz hatására biztonságra vágyik, de ha vizsgahelyzetekbe kerül, nem hátrálhat meg. A barátságos Jupiter-Plútó sugárzásnak köszönhetően viszont másokat befolyásoló képességgel bír. Ám ez a magatartás, különösen a szakmai világban igen hasznos, és meghozza gyümölcseit. Munkanapja idén szinte soha nem ér véget, íróasztalán állandóan csöng a telefon, hiszen mindenki, akinek nehézségei adódnak, öntől várja a megoldást. Más típusok képesek egyetlen mosollyal mindent elintézni, nem így ön, akit a kollégák akkor látnak csak mosolyogni, amikor a nagyfőnök közli, hogy ön nélkül egyszerűen nem működne a vállalat.

Vízöntő

(január 21.–február 19.)

Tucatjával gyártja az újító ötleteket, főnöke méltányolja szakmai fejlődését és becsvágyát, de nem szabad megfeledkeznie arról, hogy vannak önnél erősebbek, hatalmasabbak is. Döntéshozatalkor legyen körültekintő, mert Júdás van a környezetében. Ha olyan emberekkel van dolga, akik visszaélnek pozíciós hatalmukkal, kerülje a konfrontációt. Nem érzi magát jól olyan munkakörben, ahol döntéseket kell hozni, egyáltalán nem vágyik arra, hogy másokat irányítson. Idén szeretne a pálya csúcsán kezdeni, vagy néhány hét alatt feltornászni magát a szamárlétra legfelső fokára, ám ha nem kap lehetőséget erre, akkor felmond, és a szabadúszás mellett voksol.

Halak

(február 20­.–március 20.)

A Halak jegy szülötteiből ritkábban válik nagyfőnök az iparban vagy az üzleti életben. Halak szülöttként szívesebben úszkál egyedül, álmai társaságában, kötetlenül íróként, mûvészként, bármixerként, egy dohányüzlet tulajdonosaként vagy szerencselovagként. Idén azonban külföldi munkalehetőség és a hierarchia legfelsőbb szintjén lévő, hatalmat birtokló ismerősei révén jut közel a húsosfazékhoz. Mivel remek érzéke van az emberek tudatalatti szükségletei iránt, kitűnően boldogul a reklámszakmában, vagy befolyásos ismerősei farvizén sodródva csinálhat karriert. Állásváltoztatásra, előléptetésre a december a legalkalmasabb időpont.

Kos

(március 21.–április 20.)

Ha közelebb állnak szívéhez a hatalmi játszmák, mint az a tevékenység, amiért a fizetését kapja, akkor nem élvezhet védettséget a fúrásoktól. Ám amikor a céget ki kell húzni a kátyúból, vagy új ügyfeleket kell szereznie vállalatának, rámenős természete létfontosságú. Ha megszűnt az állása, és új cégnél jelentkezik munkára, győződjön meg arról, hogy az előléptetés merev rendszer szerint történik-e. Keressen olyan céget, ahol a fizetésemelés és az előléptetés teljesítmény-orientált. Az új esztendő kedvez a társulásoknak, de az is megeshet, hogy közös vállalkozásba kezd egy másik céggel. Remekül boldogul olyan munkakörben, amelyben önállóan dönthet, ahol nem kell utasításokat végrehajtania, ahol csak a nagyfőnök kérhet számon öntől.

Bika

(április 21.–május 20.)

Ebben az évben azok a Bikák érvényesülnek legkönnyebben, akik a hagyományos oktatáson kívül még másféle képzésben is részt vesznek. Jellemző önre, hogy fél az újtól, és azt akarja, a dolgok ugyanolyanok maradjanak. Május és november között azonban világos tervekkel gondoskodhat arról, hogy egy állásváltoztatás javulást hozzon. Egyáltalán nem szereti a protokollt, de 2018-ban kénytelen alávetni magát, mert tudja, hogy a kapcsolatok ápolása elsősorban a saját érdeke. Időnként hajlamos lehet azt hinni, bizonyos dolgok automatikusan megilletik. Oda kell figyelnie arra, hogy minden ügye szabályos legyen, mert a szabályok megsértéséért keményen megfizethet.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17194838_auto_resized.jpg
origo.hu

Bundesliga: szinte biztosan kizárják a BL-győztes csapatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27851_resized.jpg?avcount=1715072112
origo.hu

Atomfegyverről szóló parancsot adott ki Putyin

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17187697_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A víz már nem divat: csapvíz helyett ezt isszák a magyar fiatalok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192803_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Nagy Ervinnek egy óra is elég volt Magyar Péterből – fontos döntést hozott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17194484_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ki a jobb? Egymásnak ugrottak a drukkerek Szoboszlai miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17195447_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Így szavaznának az emberek, ha most hétvégén lennének a választások

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27852_resized.jpg?avcount=1715072112
origo.hu

Gyorshajtáson kapták L.L. Juniort

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185029_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Nagy a felháborodás az Aldinál: ezért lázadtak fel a dolgozók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17194936_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erre nem számítottunk! Egymásra talált a Házasság első látásra két szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715072112
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715072112
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27827_resized.jpg?avcount=1715072112
azenkertem.baon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/0ZHgeER_i9SPxS_DP184yK0quCG0SPsOGMAxWbjZP0s/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiYTc4NTQ4NzYwNzQwYzQ5YTRiMTM3NzJjOGVhYTI3.jpg
Felháborító

„Anya, ne ijedj meg, de frontálisan ütköztünk” – Ismét részeg sofőr okozott balesetet

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/qYCz1Dg2gMn1pAjWIIg0vY-AYYhyswRJ29WclA5cKv8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZlYWI0NzY0MTE2ZjQyN2M5Yjk5MmYzNDg0NWIxMTg3.jpg
Tragédia

Szalántai hármas tragédia: szerelmével együtt babájukat is halálba vitte luxusautójával a magyar sportoló?