Aktuális

Állást keres? Jelentkezzen sellőnek!  – videó

Bors

Létrehozva: 2017.12.29.

Egészen szokatlan álláshirdetést adott fel az amerikai Weeki Wachee Spring State Park, ahova teljes munkaidős hableányt keresnek. A park számos élményt kínál a látogatóknak, florida vadvilágának megismertetése mellett a fantázialényekről sem feledkezik meg, és naponta tartanak sellő-showt.

Jelenleg 17 hableányt alkalmaznak, akik az év minden napján dolgoznak, közéjük keresik az új jelöltet. A meghallgatások a helyszínen lesznek, január közepén kezdődnek, amikre emailben lehet jelentkezni. Akármennyire csábító a 10 dolláros (2600 forint) órabér, azzal minden jelentkezőnek tisztában kell lennie, hogy kemény munkára vállalkozik, számolt be a Huffington Post. 

Mermaid Victoria C. Plays the Little Mermaid for the First time

Mermaid Victoria C. played the role of The Little Mermaid for the first time today! Great job, Victoria! #LoveWeeki

Közzétette: Weeki Wachee Springs – 2017. december 26.

Hey New Orleans! The World-Famous Weeki Wachee Mermaids are returning to the Big Easy! The famed sirens will be at the Audubon Nature Institute November 2-5 & 9-12. For more information, visit their web site at https://audubonnatureinstitute.org/weeki-wachee-mermaids. We look forward to seeing everyone in NOLA! #LoveWeeki

Közzétette: Weeki Wachee Springs – 2017. október 26.

A professzionális sellőnek nagyon jó úszónak kell lennie, ráadásul a víz alatti produkciókhoz komoly állóképességre is szükség van, ezeket persze mind tesztelik a meghallgatáson, ahol azt is szemrevételezik, hogy a hableány-jelöltek képesek-e a víztükör alatti táncra, egészen pontosan az uszonyos balettre, mivel ez is a munkájuk része lesz a későbbiekben. A vezetőség olyan fiatal nőket keres, akik komfortosan léteznek a vízben, nem esnek pánikba. Halvérű jelentkezők kizárva!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek