Aktuális

Döbbenetesen, de tényleg döbbenetesen lefogyott az apa, hogy fel tudja nevelni a fiát

Bors

Létrehozva: 2017.11.08.

159 kg-ot dobott le a 36 éves a floridai Zach Moore, mert ha nem teszi meg, akkor meghal és nem tudja felnevelni szeretett fiát - írja a Daily Mail. A férfi helyzete annyira kiélezett volt, hogy egy búcsúvideót is rögzített a kórházban, hogy fiának azért legyen némi emléke róla.

Az apa 2013-ban egy ételmérgezés miatt került kórházba, és ott tudta meg, ha nem fogy le, akkor Amber - a neje - és a fia társaságát már nem sokáig élvezheti. Abba is hagyta a dohányzást, az alkoholfogyasztást, kiiktatta a cukrot az étrendjéből és egy gyomor bypass műtétre is jelentkezett. Két évig naponta 10 ezer lépést tett meg és az extrém súlycsökkenés be is következett.

Do What's Best For You! . This is a 0:44 second clip from my 2nd time on National Television in September last year. . The surgery that I had is called eight Roux-en-Y, also known as Gastric Bypass Surgery. . • It is NOT THE EASY WAY OUT! • . I've struggled, I've busted my ass, I've cried, I've went hungry before, many times over, to lose weight, to get in shape, to get MY LIFE BACK! Nothing else matters. No comments. No hate. Not anyone calling me fatty mattered. I mattered. My life. My goals. My wants, desires, expections, to show those who doubt me "FU" I CAN DO IT and I WILL SUCCEED more when you count me out. I don't want anyone to save me life, I can do that myself & proved it. . Life is what we make it to be. If your fat from eating takeout or fast food, stop ordering it or truly come to an ah moment. . If you are constantly bringing others around you down, maybe you need to reevaluate your choices and judgments. . I wasn't perfect. I fucked up time and time over and still do. Im human. We all are. We learn from mistakes is what's the beauty of life, well some of us do, others die. . REALITY CHECK it's just food, there are others choices out there, just take the time to decide, don't hurry up to die, Do Whats Best For You! . Clip provided by @thedoctorstv. . . @thedoctorstv @mmazach @drandrewordon . . #cbs #thedoctors #tv #weightloss #easywayout #rny #gastricbypass #gastricsleeve #tummytuck #plasticsurgery #stitches #famous #inspiration #hero #motivation #fitnessgoals #bodybuildingmotivation #obesity #fattofit #fatloss #fatlossjourney #weightlosstransformation #weightlossstory #obesetobeast #extremeweightloss . All Negative Vibes Deleted & Blocked

I lost 350 pounds, in 2 years (@mmazach) által megosztott bejegyzés,

Viszont a lógó bőre miatt sebek és fertőzések alakultak ki a testén. Öt hónappal ezelőtt volt az utolsó felesleges bőr eltávolítása miatt kiírt műtétje, így most már nagyrészt minden a helyére került a testén. Ez már a saját pénzéből nem tudta finanszírozni, hanem a TV Sjow ‘The Doctors' segített benne neki. “2013-ban azt hittem, az lesz az utolsó karácsonyom a családommal. Videót készítettem a nejem segítségével, hogy valamennyire emlékezzen majd rám a fiam. A belső késztetésem azonban erősebb volt a halálnál és nagyon keményen tudtam dolgozni azon, hogy eljussak oda, ahol ma tartok” - emlékezett vissza a férfi.

There was a point in my life about 4 years ago I realized I couldn't even take my son down a slide. He literally fell of the side while I was holding him. How depressing was that as a father to not be able to play with my son. I went on a personal mission to make myself healthy while he was still young so together we could still enjoy his youth and leave lasting memories or us and not just "Fat Daddy". I lost over 350+ pounds in less than 2 years. Just when all was well I have to have my left knee rebuilt and replaced including an allograft from a donor. Two days after my knee was surgically repaired I had to have emergency surgery on my right foot. I was in a wheelchair the entire month of February 2017 and most of March. From a wheelchair to crutches, back to the gym and on the grind! Learning to walk has been a helluva journey! . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📷 Pic Shown: @mmazach ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ If your trying to change yourself it's easier than you think. Just take 2% of your day (30 minuets) everyday for a year to yourself and your body will do the rest! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ First they asked why I'm doing it, now they ask how I did it. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❤️ Motivation & Inspiration a Loved One ❤️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👊 Follow ➡ @mmazach 📷 ✌️ Follow ➡ @mmazach 🎥 👏 Follow ➡ @mmazach 🖥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #weightloss #extremeweightloss #slimmingworld #nevergiveup #health #transformation #diet #smile #gastricbypass #weightlossstory #motivate #inspire #inspiration #determination #amazing #sidebyside #fattofit #weightlossinspiration #family #dadlife #support #obesetobeast #fighter #payitforward #walking #strength #inspiration ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

I lost 350 pounds, in 2 years (@mmazach) által megosztott bejegyzés,

Zach azzal küzdött a legtöbbet, hogy a farkasétvágyát visszaszorítsa. Olyan volt korábban mint egy porszívó. Naponta két liter kólát ivott, és mindent megevett a szeme elé került. Annyira kövér volt, hogy már cseppet sem kívánta a szexet és nyomorultnak érezte magát. Aludni sem bírt rendesen, rengeteg gyógyszert szedett és nagyon gyakran járt orvoshoz. Izomgyengeséggel is küzdött.

Ma bárki ránéz eszében sem jutna, hogy ez a férfi korábban extrém túlsúllyal küzdött, de ahhoz két nagyon kemény évnek kellett eltelnie. A felesleges bőr eltávolítása és a köldök illetve a mellbimbók rekonstrukciója volt az egyik legnagyobb kihívás az orvosok számára. A combjain és a felkarján maradt szövetet még el kell távolítani, de szerencsére már nincs olyan bőrfelesleg rajta, amely viszketést vagy kiütést okozna.

“Mióta lefogytam sokkal magabiztosabb vagyok, és rengeteg extrém programot tudunk csinálni, amiről korábban álmodni sem lehetett. Nem akartam, hogy a fiamnak egy sírkővel legyen egyenlő az apja, ezért harcoltam ennyit. Most már elmondhatom a történetem másoknak is, hátha lendületet adok vele. Az elmúlt évek minden pillanata megérte az árát. Tudok már futni, túrázni, bármire képes vagyok, amire korábban nem voltam” - tette hozzá az apa.

A férfi szeretné, hogy a felkarjáról és a combjáról is eltűnjön a felesleges bőr, ezért pénzt gyűjt egy újabb műtétre. “A combon lévő bőr olyan hatást kelt, mintha nagyon nagy heréim lennének. Nem könnyű rövidnadrágot viselnem, és jó lenne, ha már ez az utazás végre befejeződhetne, és úgy élhetnék mint a többi egészséges ember” - mondta.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179922_auto_resized.jpg
origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714594511
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179882_auto_resized.png
hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173258_auto_resized.jpg
vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27653_resized.jpg?avcount=1714594511
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175906_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714594511
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177819_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak" - zokogva nyilatkozott Majka felesége

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ryFyxt_g2nQRoVqKGkjeG-vgMF3hk1UyrS1sddxlpQg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyMWY1YTExNjExYTQyYzdiMmQ0OWUzZDhjNGI2YWI0.jpg
Betegség

Lacusért és Bogiért küzdenek a szüleik: senki sem tudja pontosan, mi a két kisgyermek baja

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/fkTNPRW9LoZY_HPk1L6nbB-sgLO1uoiBgrzb--sll_w/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0MGEyMjVmMWNjOTQ3M2E4MjJiODNlNTkwZDc1ZmMx.jpg
Brüsszel

Menczer Tamás: Nem ezt ígérték! - Videó