Aktuális

Sokkoló: elrabolták és megásatták a 18 éves nógrádi fiúval saját sírját egy mobil miatt

Bors

Létrehozva: 2017.08.09.

A 24.hu találta a Zsaru magazin cikkét, amely szerint július 18-án egy férfi rendőrnek adta ki magát, és egy salgótarjáni találkozóra hívott egy 18 éves fiatalembert, akit kocsiba szállása után egy másik férfival előbb ütlegelni kezdett, majd elrabolt. A fiatalemberrel közölték, hogy az idősebb férfi fiának tartozik egy mobiltelefonügylet miatt, a fiú a tartozást elismerte.

Ezután a visszaadatták vele a kérdéses mobilt, de ezzel nem elégedtek meg. Miközben visszaindultak Salgótarjánba, egy kietlen részen megállva a fiút arra kényszerítették, hogy ássa meg a saját sírját. Folyamatosan fenyegették, és közölték vele, hogy szereznek neki munkát, ám fél évig 60 ezer forintot le kell adnia a fizetéséből. Végül egy bordára mért ütés kíséretében elengedték. A fiú a fenyegetések ellenére feljelentést tett.

A 41 és 27 éves férfiakat személyi szabadság megsértése hivatalos eljárás színlelésének bűntettével, illetve zsarolás és önbíráskodás bűntettével gyanúsítják, és mindketten előzetes letartóztatásba kerültek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek