Aktuális

Horrorszülők: már rovarok köröztek a halott csecsemő körül

Bors

Létrehozva: 2017.07.11.

Letartóztattak vasárnap Tennessee-ben egy házaspárt, akiknek 11 hónapos csecsemője egy nappal korábban vesztette életét, mert apja egy autóban hagyta órákra. Travis McCullough apja vállalkozásában dolgozott szombaton, de nem tudta másra hagyni három gyerekét, ezért elvitte magával őket, és bezárva a kocsiban hagyta, amíg dolgozott. Tizenegy hónapos kislánya életét vesztette a felforrósodott autóban.

A beszámolók szerint a férfi találta meg már holtan gyermekét, mire a közelben egy nő lett figyelmes az apa segélykiáltásaira. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a csecsemőn, ám a másik két gyereket sikerült megmenteni, ők kiszáradással megúszták apjuk felelőtlenségét.

A beszámolók szerint a halott gyermek szeme, szája és orra körül már rovarok gyűltek. Az apa ellen emberölés a vád, emellett egy sor másik büntetőtörvényt sértett meg felelőtlenségével, de még az anyát is letartóztatták, ugyanis a párnak már korábban is akadt problémája a törvénnyel a gyerekek bántalmazása miatt. A két, életben maradt kisgyereket a kórházban még megfigyelés alatt tartják, utána viszont gyámság alá veszik őket, nem kerülhetnek vissza a felelőtlen szülőkhöz - írja az IBT.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek