Aktuális

Fadarabbal és raklappal öltek a soproni gyilkosok 

Bors, Kisalföld

Létrehozva: 2017.05.10.

<p>Különös kegyetlenséggel ölt a 33 és a 25 éves férfi Sopronban.</p>

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség vádat emelt két férfival szemben szerdán reggel, akik 2016 decemberében értékei megszerzése céljából agyonvertek egy lakókocsiban élő hajléktalant Sopron külterületén.

Erre érkezett haza a férfi, aki annyit kérdezett: „Mit csinálsz?". Ezt meghallva azonban a lakókocsiból kirontott a fiatalabb vádlott és lendületből ráugrott a férfira, aki hanyatt esett, támadója pedig ráesett.

A sértetten fekvő vádlott ezt követően puszta kézzel, majd felkelve egy fadarabbal, annak eltörése után egy másik fadarabbal, majd egy kb. 20 kg-os raklappal bántalmazta a sértettet, míg társa, II. rendű vádlott acélbetétes bakancsával rugdosta őt.

Az erősen vérző férfit az elkövetők a helyszínen hagyták, az eltulajdonított tárgyakat magukkal vitték. A zsákmányt később maguk is értéktelennek látták, ezért kidobták.

Az 58 éves férfi olyan súlyos töréses és belszervi sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen meghalt, életét a legkorábban érkező orvosi segítség sem tudta volna megmenteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek